Sakon Ryuga 155411 - Шеф ніж з порошкової сталі SRS15 з залізком 210 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Відмінний баланс можливостей і найбільша універсальність, основні риси ножа шеф-кухаря.
Будь-які необхідні нарізки, від зелені або зубчика часнику, до масштабних приготувань до сервірування банкетних столів.
Спеціальні та звичайні рутинні процеси на кухні, все легко дається головному залізку в кухарський трійці.
М'ясо, риба, нарізання різних салатів і тонких композицій високої кухні.
Абсолютно все під силу цьому мессеру, або ж гьюто.
Склався також, перевірений часом формат по вимогам до основного ножа.
Врахувавши значний досвід в металообробці і знання потреб сучасного покупця, компанія HOKIYAMA створила серію SAKON RYUGA, що відповідає найвищим стандартам.
Зважена геометрія, знайомі західні форми, виняткова преміальна сталь сердечника і помірна вартість, зробили цю серію настільки розкуповуваною у всьому світі, що потрібні місяці очікування для реселерів, і закупити відразу всю лінійку, просто неможливо.
У списку переваг для українських користувачів, можна виділити знайомі риси, зважену грунтовність в кожній деталі конструкції і гідну технічну якість на всіх етапах.
Сталь залізка, легована вольфрамом, високовуглецева корозійностійка SRS-15, загартована до твердості 64 HRC.
Зроблено в Японії, на потужностях фірми Hokiyama Cutlery Co. Ltd з використанням ручної праці і високоточних верстатів ЧПУ.
Спуски симетричні, європейські, з помірними підводами.
Повнорозмірне руків'я, з квадратним перетином і вираженою п'ятою запобіжником.
Міцна стабілізована деревина з багатокомпонентним просоченням, що суттєво подовжує термін служби.
Класичний больстер.
Всі елементи точно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісна річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Hokiyama Cutlery |
| Серія: | Sakon Ryuga |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Швидкоріжуча порошкова сталь SRS-15 в нержавіючих обкладках з SUS 405 |
| Кількість шарів: | 3 шари |
| Твердість сталі: | ≈ 64 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 210 мм |
| Найширша частина залізка: | 44 мм |
| Товщина тупія: | 2.2 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 113 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 335 мм |
| Вага: | 195 г |
| Стерилізація: | Не можна |














