Ваш кошик порожній!
Безпосередньо від виробника в Японії! Кухонні ножі з високоякісних сталей з чудовою заточкою!
Великий асортимент з залізками від 7 до 30 см.
Перевірені сталі з якісною термообробкою.
Тонке зведення і чудові ріжучі властивості.
Різні типи ручок для дому та професійної кухні.
Є універсальні і спеціалізовані моделі для м'яса, обробки риби або курки, різноманітних нарізок, приготування суші та сашимі.
Не вимагають частого заточування, зберігаючи первісну гостроту по кілька місяців, а то й років.
Нарізання перетвориться з муки в задоволення.
Висока японська якість, з доступною вартістю і подальшою підтримкою.
З нами ви отримаєте оригінальний товар за світовими цінами в Україні, без необхідності довгого очікування.
На більшість пропозицій діє безкоштовна доставка.
Можливість отримати консультацію і допомогу у виборі.
Підписуйтесь на розсилку для отримання інформації про акції і знижки.
Для постійних покупців діє система спеціальних умов.
Ми готові зробити все можливе, що б в кожній кухні був хороший гострий ніж.
Китайський Цай Дао made in Japan Зроблений в Країні Вранішнього Сонця невеликий сікач. Не ..
Універсальний Petit knife з залізком 12 см. Популярний помічник. * * * * * * * * Petty, в ..
Всемогутній Utility knife 150 mm * * * * * * * * Прізвисько "Дамський догідник", походить ..
Шеф-ніж найменшої довжини. Проміжний універсал. * * * * * * * * Малий Western Gyuto 180 мм..
Шеф ніж, з класичною довжиною різальної крайки. * * * * * * * * Чудово поєднується з Petty..
Бюджетний варіант популярного в усьому світі середнього ножа "Три чесноти" м'ясо, риба, овочі. ..
Універсальний ножик "жіночий догідник", з широкими можливостями.Прізвисько виникло, завдяки звичці н..
Традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби та овочів.* * * * * * * *Класична японська фо..
Недорогий та практичний шеф ніж.* * * * * * * *Бюджетність у наразі не означає економію на матеріала..
Недорогий та практичний хлібний ніж (Bread knife).* * * * * * * *Спеціальний ніж для хліба та кондит..
Недорогий спеціалізований важкий ніж, для оброблення великої риби. * * * * * * * * Рибні р..
Традиційний односторонній слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом. * * * * * * * * Нез..
Недорогий спеціалізований важкий ніж для обробки риби на філе.* * * * * * * * *Рибні ринки в Японії,..
Традиційний односторонній ніж Yanagiba для нарізання одним рухом.* * * * * * * * *Незамінний для кух..
Японський ніж деба для шульги.* * * * * * * * *Традиційні японські ножі мають односторонній устрій з..