Ваш кошик порожній!
Серія традиційних японських кухонних ножів, від лідера на ринку, компанії Fuji Cutlery Co., Ltd.
Ножі TOUSHU виготовляються в місті Цубаме-Сандзьо (Tsubame-Sanjo), префектура Ніігата (Niigata Prefecture), одному з провідних регіонів Японії з виробництва столового приладдя.
Постійно вивчаючи споживчий досвід та потреби користувачів, компанія покращує свої вироби, щоб максимально задовольнити покупців.
Створюючи нові продукти, спираючись на відгуки клієнтів, які дійсно користуються ножами TOUSHU, компанія доповнює лінійку виробів новинками.
Головною перевагою серії TOUSHU є наявність традиційних ножів для шульги.
У серії є деба для шульги, а також янагіба, з дзеркально-перевернутою геометрією залізка, під використання лівою рукою.
Це досить рідкісні японські ножі на ринку в Україні, які відрізняються доступною ціною.
До інших переваг виробів Fuji Cutlery TOUSHU, можна віднести грамотне дотримання традиційної геометрії леза, що важливо, для подальшого заточування на японських водних каменях.
Наявність у лінійці найбільш затребуваної довжини залізка в 24 см, для янагіба, а також 165 мм, для деба.
Такі параметри необхідні для зручності в обробці лосося та риби інших видів, для приготування страв японської кухні.
Залізка ножів TOUSHU, виготовлені з молібден-ванадієвої сталі, що має відмінний опір корозії та гігієнічність.
Традиційні руків'я, що виготовляються з деревини магнолії, з пластиковим болестером.
Форма руків'я асиметрична, що зроблено для кращої керованості залізка, коли із "заплющеними очима" зрозуміло куди спрямоване лезо.
Руків'я з коробки, йдуть без будь-якої обробки, і для довговічності, їх можна просочити наприклад лляною олією, що після повного висихання підкреслить малюнок деревини, та помітно продовжить термін служби.
На додачу, ця проста процедура надасть вашому ножу особливості.
Презентабельні коробки, в які упаковуються ножі TOUSHU, підійдуть як подарункова упаковка та для зберігання, якщо ножем користуватися не часто.
Якщо ви хочете придбати японський кухонний ніж з традиційним дизайном, з залізком із корозійностійкої сталі, в красивій коробці, і що важливо виготовлений в Японії, то це ніж із серії TOUSHU.
Недорогий спеціалізований важкий ніж для обробки риби на філе.* * * * * * * * *Рибні ринки в Японії,..
Традиційний односторонній ніж Yanagiba для нарізання одним рухом.* * * * * * * * *Незамінний для кух..
Японський ніж деба для шульги.* * * * * * * * *Традиційні японські ножі мають односторонній устрій з..
Японський ніж янагіба для шульги.* * * * * * * * *Традиційні японські ножі мають односторонній перер..
Недорогий традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби та овочів.* * * * * * * * *Доступні..
Недорогий традиційний ніж накірі, для шинкування овочів.* * * * * * * * *Доступність не означає екон..