Ваш кошик порожній!
Конструкція з
глибоким розумінням балансу і ергономіки, що дозволяє годинами працювати ножем,
не відчуваючи втоми.
Нержавіюча
молібденова сталь залізка, щоб не турбуватися про іржу.
Дуже тонке
зведення, що помітно подовжує збереження робочих властивостей.
Якісна підгонка
всіх деталей руків'я і невелика вага роблять ці ножі фаворитом при виборі в
середньому ціновому діапазоні.
Плавні вишукані
лінії гострого як бритва залізка ввібрали в себе традиції та інновації ковалів
Kanetsugu.
Китайський топірець від Kanetsugu У східній кухні заведено нарізати інгредієнти на маленькі шма..
Маленький ніж з серії, відомої широкому колу користувачів, які гідно оцінили японську якість. P..
Корисний універсальний ніж, з відомої серії Kanetsugu PRO M ✓ Може майже все, і напевно ст..
Сантоку, або "Три чесноти", з професійної серії Kanetsugu PRO M Частий гість на кухні знавців х..
Малий Шеф ніж — основний конкурент Сантоку Вибір форми в цьому випадку, швидше справа смаку, то..
Зразковий Шеф ніж, з середнього цінового діапазону Він настільки гарний, що набагато дорожчі но..
Ніж для вимогливого фахівця, який добре розуміє "Що Почому" і прагне отримати максимальний профіт, з..
Ніж для обвалювання й жилування сирого м'яса, а також оброблення риби Honesuki нагадує малий Де..
Класичний слайсер — SujihikiНарізати, доводиться найчастіше, і призначений для цього ніж, відіграє в..