Ваш кошик порожній!
Недорогий традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби і овочів.* * * * * * * *Доступність..
Недорогий японський Chef's knife в традиційному стилі. * * * * * * * * Доступність в в цьо..
Чималий японський Chef's knife в традиційному стилі. * * * * * * * * Доступність в цьому в..
Професійний невеликий наполовину топірець, для оброблення невеликої риби. * * * * * * * * ..
Середній спеціалізований ніж-топірець, для оброблення великої риби.* * * * * * * *Рибні ринки в Краї..
Традиційний односторонній слайсер. * * * * * * * * Спеціальний ніж для делікатного нарізан..
Високотехнологічний односторонній слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом. * * * * * * * *&..
Важко перевершити класичний односторонній ніж Янагіба в тонкій нарізці. Однак деякі його особли..
Важко перевершити класичний односторонній ніж Янагіба в тонкій нарізці. Однак деякі й..
Професійний невеликий наполовину топірець, для оброблення невеликої риби. * * * * * * * * ..
Середній спеціалізований ніж-топірець, для оброблення великої риби * * * * * * * * Рибні р..
Традиційний односторонній Слайсер * * * * * * * * Спеціальний ніж для делікатного нарізанн..
Високотехнологічний односторонній Слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом. * * * ..
Професійний овочевий скальпель, ось що з себе представляє ніж Usuba. Японська кухня, це кулінар..
Якісний хлібний ніж, життєво необхідний кожному фахівцю кондитеру. Не слід вважати його признач..