Про нас


Ми — невеликий колектив людей, що давно захоплюються ножами


Все почалося понад п'ятнадцять років тому, з придбання складних ножиків, виготовлених американськими фірмами.

Коли на кишені класний і надійний різальний інструмент, це переворот свідомості.

Йшли роки, колекції поповнювалися, розширювався світогляд і напрацювання по обслуговуванню.

Часто доводилося бувши в гостях, допомагати на кухні, з особистим складним ножем, що був єдиним гострим.

Домашній ножовий комплект багатьох господарів, майже завжди викликав смуток, і як не дивно, свій власний пішов недалеко.

Різкий контраст, на тлі десятків брендових ножиків не придатних для кухні, що порошилися на полиці, змусив задуматися про зміну інтересів, та придбання "японця".


Далі здивування, захоплення, і головне питання — чому це не було зроблено раніше?

Досвід володіння дорогими залізками, на той час був великим.

Розсудливість і почуття меж "що можна, а чого не можна" вже були сформовані.

Формування культури, найчастіше відбувається через набивання гуль, оскільки до порад, на практиці прислухаються на жаль не всі.

У нас цей період, припадав на перші роки захоплення, і основна частина випробувань, випала на долю складників.

Так що нові Шеф-ножі та Сантоку від Tojiro та Kanetsugu, відразу потрапили в сприятливе середовище.

Ці добротні ножі, вже багато років, наші перевірені помічники.


Тоді й виникла думка, посприяти всім, що б виправити помилки що міцно вкорінилася — нехай зовсім не ріже, але дешево і не шкода.

Кухонник на відміну від фолдера, використовується в кожній родині щодня, і те, наскільки він хороший, впливає на вміння і бажання готувати.

Розпочався пошук шляхів до партнерства, з перевіреними компаніями з Країни Висхідного Сонця, чиї вироби вже довелося випробувати.

Величезною особистою радістю, стала можливість встановити прямі контакти та налагодити співпрацю.


Мета — У кожному домі повинен бути японський кухонний ніж


Пан Mitsuyasu Kawamura - Власник і головний виконавчий директор компанії Sekikanetsugu Hamono Co., Ltd.

Пані Hiroko Fujita - Наш персональний менеджер

Містер Shinjiro Kida - Глава офісу з міжнародного співробітництва

Містер Hidenobu Muta - Глава офісу по постачанню в Європу та Азію

Фото з нашими партнерами — представниками компаній: Seki Kanetsugu, Tojiro, Hokiyama Cutlery


Бренди


Зараз, ми представляємо в Україні продукцію компаній: Seki Kanetsugu, Hokiyama Cutlery, NANIWA Abrasive, і звичайно ж Fujitora Industry Co. Ltd., що володіє торговими марками - Tojiro, Narihira, Tojuro.

Це фірми, що займають провідні позиції на ринку, а їх вироби заслужили відмінну репутацію за межами Японії.


Гарантія оригінальності та кращої вартості


Оригінальні ножі — завдяки відвантаженню безпосередньо зі складу виробників.

Якщо Ви зможете знайти в Україні ті ж товари, за нижчими цінами, ми продамо їх Вам ще дешевше — просто зателефонуйте нам.


Максимум інформації та безкоштовні консультації


Ми надаємо докладні описи, і технічні характеристики.

Всі вимірювання, виконуються безпосередньо нашими фахівцями, для публікації перевірених даних.

Якщо Ви не знайшли в картці товару параметри що цікавлять, ми зможемо надати "живі" фото, або виконати додаткові виміри за запитом.

Уточнення телефоном, доступні і в вихідні дні — не відкладайте своє питання.

Багаторічний досвід, і знання пропонованої продукції, а також можливість оглянути перед відправкою, служать запорукою повної задоволеності покупця.


Повернення


Всі покупки, можуть бути повернуті, протягом 14 днів.

Якщо обраний ніж, не ліг в руку, його можна обміняти або повернути в цей термін, або в окремих випадках пізніше.


Знижки та подарунки


Для клієнтів, що зробили повторні замовлення — діють покращені цінові пропозиції.

Завдяки нашому прагненню, запропонувати вигідну ціну, багато наших клієнтів, вже зібрали великі набори японських ножів, а також придбали точильні бруски.

Ми проводимо акції, тому не забувайте підписатися на новини електронною поштою.


Доставка в інші міста України


Більшість замовлень, надходять з інших міст нашої країни.

Налагоджена оперативна відправка, і спеціальне пакування в міцні картонні коробки, підібрані за розмірами.

Перед пакуванням, проводиться огляд.


Ми намагаємося більше розповісти про кухонні ножі, дати "помацати" й порізати, через що беремо участь в тематичних виставках:


  • Міжнародне ножове шоу - Сталева Грань 
  • FORECH - Міжнародний Експо форум Ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу
  • ACTIVEXPO FEST - Рибалка. Полювання. туризм
  • Виставка Гільдії ковалів і ножарів України - "Гідна справа"
  • Міжнародна Спеціалізована Виставка — Зброя та Безпека

Фото 1 з нашою роботою на виставках


Фото 2 з нашою роботою на виставках


На Сталевій Грані, організатори неодноразово влаштовували конкурси, де всі охочі могли випробувати в справі японські ножі.

Переможці, поповнили ряди щасливих володарів — вигравши призи.

Виставка — завжди свято, і можливість ближче познайомити гостей з виробами японських ножових майстерень.

Це надихає нас привозити новинки, що б радувати покупців і друзів.


Кулінарний конкурс на виставці Сталева Грань, в якому учасники використовують Сантоку від Seki Kanetsugu


Кулінарний конкурс на виставці Сталева Грань, в якому учасники використовують Шеф ніж від Tojiro

Дівчина, купує японський ніж на виставці Сталева Грань


Все хороше рано чи пізно закінчується, а хороший ніж - прослужить багато років


Про наш сервіс

Всі здатні опанувати майстерність заточки, проте далеко не кожному це цікаво.

Знадобляться не тільки навички, але й арсенал абразивних брусків, різної зернистості.

Добротний набір звичайно прослужить десятиліття, але це серйозна інвестиція на початковому етапі.

Розуміючи, що не затуплюється тільки різальний інструмент, яким не користуються, ми організували сервіс із заточування.

З радістю допоможемо повернути гостроту бритви, кожному купленому у нас ножу.

Загострювання виконується на водних каменях Naniwa Professional Chosera, або на професійній точильній системі, з постійним утриманням кута.

За замовчуванням, при відновленні зберігається початковий кут різальної крайки, але за бажанням замовника, можемо й переточити.


Якщо питання все ще є — це нормально! Нам подобається говорити про залізка, і способи заточування.