Ваш кошик порожній!
Обриси будь якого залізка в цій серії, мають знайому форму в кращих європейських традиціях.
На японське походження вказує твердість гартування, чистота фінішної обробки і тонке зведення, що дає чудовий різ.
Дамаський орнамент в наш час, звісно скоріше прикраса, але і ознака приналежності до еліти.
Візерунки на спусках ножів SAIUN викувані настільки професійно, що при наявності 16 шарів на сторону, маємо малюнок що перевершує конкурентів із зазначеними 32 і більше.
Доказ того, що не числом, а вмінням.
Ріжуча серцевина з перевіреної VG 10, загартованої до 60 HRC.
Відома нержавіюча сталь давно використовувана в виробах безлічі ножових компаній.
Фірмовий скіс п'яти, додаткова корисна особливість, що підвищує безпеку.
Велике руків'я з чорної мікарти, що не боїться продуктових соків і перебування у вологому середовищі.
Це виключно міцний та довговічний матеріал, з гарною фактурою.
Впізнавана західна геометрія, з згладженими гранями.
Всі елементи бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність вимогам гігієни.
Найменший Paring knife, з елітної серії SAIUN.* * * * * * * *Делікатне вирізання, надрізання і проко..
Чудовий маленький універсал, для всього, то незручно робити наприклад Сантоку або Gyutou.* * * * * *..
Більшість завдань на домашній кухні, виконуються ножами середнього розміру.* * * * * * * *Для серйоз..
Напевно самий універсальний ніж в Японії та за її межами.* * * * * * * *Виважена форма не дозволить ..
Преміум Шеф 20см.* * * * * * * *Чудовий для домашньої кухні або в якості середнього ножа для професі..
Серйозний ніж, для власника що вміє обирати з розумом.* * * * * * * *Тут все важливо, країна походже..
Слайсер (Sujihiki) з європейськими спусками.* * * * * * * *Спеціаліст з тонкої нарізки, цінний для п..