Ваш кошик порожній!
Серія включає в основному спеціалізовані ножі для нарізки хліба та випічки, а також для використання у виробництві продуктів харчування або продуктових магазинах.
Головною рисою є невисока вартість, в поєднанні з високою продуктивністю.
Всі моделі розроблені інженерами Tojiro для потреб переважно професіоналів.
Якісні матеріали залізка і рукв'я, мають великий ресурс і розраховані на багаторічний термін служби.
Якісний хлібний ніж, життєво необхідний будь-якому кондитерові.Не варто вважати його призначеним тіл..
Недорогий японський хлібний ніж (Bread knife).* * * * * * * *Спеціальний нож для хліба та кондитерсь..
Спеціалізований ніж для нарізки м'якоті лосося, а також іншої риби.Довге і пружне залізко, має низку..