Ніж Сантоку

Ніж Сантоку


Сантоку — середній японський кухонний ніж, для нарізання вже підготовлених продуктів 

Довгий Gyuto, і менший в порівнянні з ним Santoku, займають ніші головного, й допоміжного в наборі

Але це для професіоналів, яким іноді за день, доводиться робити такий обсяг роботи, скільки вдома за тиждень. 

Через помірну величину, не потребує великої обробної дошки, й значного місця для зберігання

Не агресивний, можна навіть сказати миролюбний профіль — що незмінно асоціюється зі Сходом. 


У країнах, де заведено їсти паличками, сформувалися оригінальні техніки нарізки. 

Це кубики, соломка, або за методом Кацура-муки (Katsura Muki), тонко як павутина нашаткована редька Дайкон, або огірки. 

Тут Santoku, що заслужив ще ім'я — Три чесноти, незамінний як класний різак, для овочів і очищеного від кісток м'яса, або риби. 

Володар другого за популярністю місця, після Шеф ножа. 

Адаптований під обмежений простір. 

Всім, хто шукає універсальність, розумно звернути увагу на цю модель. 

Стандарти тут, вже давно склалися. 


Мода, і бажання виділитися, іноді виражаються в ексцентричних роботах окремих ножових конструкторів, які експериментують з формами й характеристиками, або навіть у твердженнях, що подальше заточування пов'язане з неймовірними труднощами, і виконується не частіше одного разу на п'ять років. 

Зустрічаються згадки про пряму як лінійка, або односторонню різальну крайку, а ще довжину у 20 см, але все це виключення, або фантазії. 

Експерименти в пошуку чогось нового, звісно цікаві, і напевно знайдуть прихильників. 

В цей час, найпоширенішим розміром, в тій же Японії залишається 165-170 мм, та ще й повністю симетричний. 

А заточку або правку, треба буде проводити, коли лезо затупиться, а не почекавши кілька років. 

Високоякісна корозійностійка сталь, симетричне зведення різальної крайки й нерідко металеве руків'я — ось вибір більшості користувачів із самої Японії. 


Автентична вуглецева сталь що іржавіє, теж має своїх шанувальників, але це вже цінителі. 

Обравши Shirogami, слід прийняти факт, що плями на спусках будуть, і це норма. 

Відразу після використання, мити та протирати насухо — непорушне правило в поводженні з такими ножами. 


Японці вважають за краще, зручні та практичні рішення. 

А ще — шанобливо ставляться до гарних речей, і намагаються примножувати красу навколо. 

Ця філософія, безперервного вдосконалення, що накладає відбиток на все, пов'язане з Країною, де сходить сонце. 

У конструкції залізок, поєднується досвід поколінь збройових ковалів, та сучасні технології металообробки. 

Напевно ніхто у світі, не вкладає стільки душі, знань, працьовитості у свої вироби. 


У нашому магазині, представлений широкий асортимент японських Сантоку:


  • Класика — з різною кількістю шарів 
  • З нержавіючим больстером для поліпшення балансу і гігієнічності 
  • Для профі — зі сталевою ручкою розрахованою на стерилізацію 
  • З руків'ями зі стабілізованого дерева і високотехнологічного полімеру 
  • З порошкової швидкорізальної сталі 
  • Традиційні, з високовуглецевої Shirogami 
  • Оздоблені виїмками — повітряними кишенями, для зменшення прилипання 
  • З дамаськими візерунками — кожен з яких є унікальним 


Відмінний різ, універсальний розмір, повнорозмірне руків'я, зробили цей примітний японський кухонний ніж, популярним й таким, що має попит. 


Навколо нього, можна вибудувати грамотний набір, де кожне залізко, закриватиме певні потреби. 


Не варто забувати й про естетичне задоволення, від володіння харизматичною річчю. 


А для планового відновлення гостроти — придбайте водні камені, або скористайтеся нашим сервісом, в тому числі з інших міст України. 



Показати
Сортувати:

Fuji Cutlery Narihira FC-47 — Ніж Сантоку з легованої Mo-V сталі. Залізко 165 мм

Бюджетний варіант популярного в усьому світі середнього ножа "Три чесноти" м'ясо, риба, овочі. ..

1890.00 UAH
Без ПДВ: 1890.00 UAH

Fuji Cutlery Narihira FC-61 — Сантоку з нержавіючої Mo-V сталі з клинком 170 мм

Традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби та овочів.* * * * * * * *Класична японська фо..

1190.00 UAH
Без ПДВ: 1190.00 UAH

Fuji Cutlery TOUSHU FC-380, Сантоку, MoV сталь, магазин ножів | Zalizko

Недорогий традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби та овочів.* * * * * * * * *Доступні..

1490.00 UAH
Без ПДВ: 1490.00 UAH

Glestain K Series 817TK - Ніж сантоку з залізком 170 мм. Сталь 440. Японія

Сантоку або "Три чесноти", з професійної K серії. * * * * * * * * Частий гість на кухні у ..

5750.00 UAH
Без ПДВ: 5750.00 UAH

Glestain So Series 816T - Ніж сантоку з залізком 170 мм. Сталь 440. Японія

Ніж Сантоку або "Три чесноти", з домашньої So серії. * * * * * * * * Для тих, кому потрібе..

3690.00 UAH
Без ПДВ: 3690.00 UAH

Glestain So Series 817T - Ніж сантоку з залізком 170 мм. Сталь 440. Японія

Ніж Сантоку або "Три чесноти", з домашньої So серії. * * * * * * * * Частий гість на кухні..

3890.00 UAH
Без ПДВ: 3890.00 UAH

Japanese HOCHO 4003 - Ніж Сантоку зі сталі 1K-6 MoV з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія

Недорогий традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби і овочів.* * * * * * * *Доступність..

2190.00 UAH
Без ПДВ: 2190.00 UAH

Kanetsugu ZUIUN 9303, Сантоку з елітної сталі SPG2 62 шари | Zalizko

У 2018 році компанія відзначила сторіччя з моменту заснування, порадувавши своїх шанувальників, спра..

13450.00 UAH
Без ПДВ: 13450.00 UAH
Miyabi Isshin 2003 - Ніж сантоку зі сталі AUS8 з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія Передзамовлення

Miyabi Isshin 2003 - Ніж сантоку зі сталі AUS8 з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія

Бюджетний Santoku з залізком з AUS 8 Традиційний Сантоку, виготовлений в Японії зі знайомої ста..

1690.00 UAH
Без ПДВ: 1690.00 UAH
Miyabi Isshin 3003 - Ніж сантоку Gold зі сталі VG2 з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія Скоро в наявності

Miyabi Isshin 3003 - Ніж сантоку Gold зі сталі VG2 з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія

Santoku Gold San mai VG 2 Преміум Сантоку Gold, виготовлений в Японії, з тришарової сталі VG-2...

1690.00 UAH
Без ПДВ: 1690.00 UAH

PRO-J 6003 - Ніж сантоку зі сталі VG10 з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія

Три чесноти — м'ясо, овочі, риба Поняття елітного японського ножа, включає дві головних якості:..

5750.00 UAH
Без ПДВ: 5750.00 UAH

PRO-M 7003 - Ніж сантоку з MoV сталі з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія

Сантоку, або "Три чесноти", з професійної серії Kanetsugu PRO M Частий гість на кухні знавців х..

3250.00 UAH
Без ПДВ: 3250.00 UAH

PRO-S 5003 - Ніж сантоку з MoV сталі з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія

Сантоку, або "Три чесноти", з професійної серії Kanetsugu PRO S Частий гість на кухні знавців х..

2850.00 UAH
Без ПДВ: 2850.00 UAH

SAIUN 9003 - Сантоку з дамаської сталі з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія

Напевно самий універсальний ніж в Японії та за її межами.* * * * * * * *Виважена форма не дозволить ..

6550.00 UAH
Без ПДВ: 6550.00 UAH
Sakon Ryuga 155111 - Сантоку з порошкової сталі SRS15 з залізком 180 мм, Японія Передзамовлення

Sakon Ryuga 155111 - Сантоку з порошкової сталі SRS15 з залізком 180 мм, Японія

Зразком зручності і багатозадачності, ще в 20-му столітті, став сантоку з Японії.Напевно всі японськ..

5390.00 UAH
Без ПДВ: 5390.00 UAH