Ваш кошик порожній!
Довгий Gyuto, і менший в порівнянні з ним Santoku, займають ніші головного, й допоміжного в наборі.
Але це для професіоналів, яким іноді за день, доводиться робити такий обсяг роботи, скільки вдома за тиждень.
Через помірну величину, не потребує великої обробної дошки, й значного місця для зберігання.
Не агресивний, можна навіть сказати миролюбний профіль — що незмінно асоціюється зі Сходом.
У країнах, де заведено їсти паличками, сформувалися оригінальні техніки нарізки.
Це кубики, соломка, або за методом Кацура-муки (Katsura Muki), тонко як павутина нашаткована редька Дайкон, або огірки.
Тут Santoku, що заслужив ще ім'я — Три чесноти, незамінний як класний різак, для овочів і очищеного від кісток м'яса, або риби.
Володар другого за популярністю місця, після Шеф ножа.
Адаптований під обмежений простір.
Всім, хто шукає універсальність, розумно звернути увагу на цю модель.
Стандарти тут, вже давно склалися.
Мода, і бажання виділитися, іноді виражаються в ексцентричних роботах окремих ножових конструкторів, які експериментують з формами й характеристиками, або навіть у твердженнях, що подальше заточування пов'язане з неймовірними труднощами, і виконується не частіше одного разу на п'ять років.
Зустрічаються згадки про пряму як лінійка, або односторонню різальну крайку, а ще довжину у 20 см, але все це виключення, або фантазії.
Експерименти в пошуку чогось нового, звісно цікаві, і напевно знайдуть прихильників.
В цей час, найпоширенішим розміром, в тій же Японії залишається 165-170 мм, та ще й повністю симетричний.
А заточку або правку, треба буде проводити, коли лезо затупиться, а не почекавши кілька років.
Високоякісна корозійностійка сталь, симетричне зведення різальної крайки й нерідко металеве руків'я — ось вибір більшості користувачів із самої Японії.
Автентична вуглецева сталь що іржавіє, теж має своїх шанувальників, але це вже цінителі.
Обравши Shirogami, слід прийняти факт, що плями на спусках будуть, і це норма.
Відразу після використання, мити та протирати насухо — непорушне правило в поводженні з такими ножами.
Японці вважають за краще, зручні та практичні рішення.
А ще — шанобливо ставляться до гарних речей, і намагаються примножувати красу навколо.
Ця філософія, безперервного вдосконалення, що накладає відбиток на все, пов'язане з Країною, де сходить сонце.
У конструкції залізок, поєднується досвід поколінь збройових ковалів, та сучасні технології металообробки.
Напевно ніхто у світі, не вкладає стільки душі, знань, працьовитості у свої вироби.
Відмінний різ, універсальний розмір, повнорозмірне руків'я, зробили цей примітний японський кухонний ніж, популярним й таким, що має попит.
Навколо нього, можна вибудувати грамотний набір, де кожне залізко, закриватиме певні потреби.
Не варто забувати й про естетичне задоволення, від володіння харизматичною річчю.
А для планового відновлення гостроти — придбайте водні камені, або скористайтеся нашим сервісом, в тому числі з інших міст України.
Бюджетний варіант популярного в усьому світі середнього ножа "Три чесноти" м'ясо, риба, овочі. ..
Традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби та овочів.* * * * * * * *Класична японська фо..
Недорогий традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби та овочів.* * * * * * * * *Доступні..
Сантоку або "Три чесноти", з професійної K серії. * * * * * * * * Частий гість на кухні у ..
Ніж Сантоку або "Три чесноти", з домашньої So серії. * * * * * * * * Для тих, кому потрібе..
Ніж Сантоку або "Три чесноти", з домашньої So серії. * * * * * * * * Частий гість на кухні..
Недорогий традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби і овочів.* * * * * * * *Доступність..
У 2018 році компанія відзначила сторіччя з моменту заснування, порадувавши своїх шанувальників, спра..
Бюджетний Santoku з залізком з AUS 8 Традиційний Сантоку, виготовлений в Японії зі знайомої ста..
Santoku Gold San mai VG 2 Преміум Сантоку Gold, виготовлений в Японії, з тришарової сталі VG-2...
Три чесноти — м'ясо, овочі, риба Поняття елітного японського ножа, включає дві головних якості:..
Сантоку, або "Три чесноти", з професійної серії Kanetsugu PRO M Частий гість на кухні знавців х..
Сантоку, або "Три чесноти", з професійної серії Kanetsugu PRO S Частий гість на кухні знавців х..
Напевно самий універсальний ніж в Японії та за її межами.* * * * * * * *Виважена форма не дозволить ..
Зразком зручності і багатозадачності, ще в 20-му столітті, став сантоку з Японії.Напевно всі японськ..