Кухонний топірець

Кухонний топірець


Цай Дао — Традиційний китайський кухонний ніж 


Несамовита харизма, і своєрідна естетика, що вабить погляд, кожного ножемана. 

Яскравий дух Сходу, де все незвично і цікаво. 


Ось, де на практиці один різак — для всього. 

При близькому знайомстві, відкривається чимала різноманітність, всередині здавалося б однієї форми. 


Кількість модифікацій і спеціалізацій Цай-Дао, нараховує десятки. 


В першу чергу, необхідно висвітлити, що Cai Dao - це ніж, а точніше Цар-Ніж. 

Це не мотика м'ясника, і не сокира для кісток, а делікатний слайсер. 

При шаткуванні, маса залізка відчутно допомагає, особливо коли треба подрібнити відразу багато продуктів. 

Напрямок широкого леза, легше контролюваний. 

Завдячуючи ширині, можна знімати нарізане з дошки, як лопаткою. 

А ще, чавити часник, і інші складові для соусів. 

Проте основне призначення, це звичайно ж шинкування, де йому мало конкурентів. 

Свіжі овочеві салати, коренеплоди для супів і обсмаження, рубаний фарш. 

Страви, які готуються в сковороді Wok, й повинні швидко нарізатися перед приготуванням, що б не втратити соковитість. 


Японці також оцінили функціональність Caidao. 

Версії Цай Дао, що випускаються відомими японськими компаніями, відрізняються зразковим рівнем виготовлення. 


Виробники з Піднебесної, постійно прагнуть закидати ринок дешевими пропозиціями, а ось в Японії, все навпаки. 


Можна бути або дешевше, або краще. І розподіл позицій тут очевидне. 


Впевненість в тому, що заявлені характеристики відповідають дійсності, можлива тільки у - Made in Japan. 

Якість заготовок і чистота обробки, а ще точність збірки, й звичайно ж сталь. 


Маркування VG 10 наприклад, належить тільки продукції Takefu Special Steel Co., Ltd., і поставляється виключно внутрішнім ножовим фабрикам. 

У деяких західних брендів, наприклад Spyderco, також є моделі з VG-10. 

Залізка для них, або й виріб в цілому, робляться підрядниками з Країни сонця що сходить. 


На популярному "Алі", повно товарів, нібито з цієї сталі. 

Чи можна вірити подібним твердженням? Відповідь зрозуміла, і ймовірно такі самі справи, з правдивістю інших даних в описі. 


Властива японцям працьовитість, прагнення до досконалості та увага до деталей, дозволяють створювати добротні речі. 

Всі чудові кухонні топірці, запропоновані в нашому магазині, зроблені в Японії. 


Китайці, частіше використовують спрощену технологію збірки, коли від пластини, частково відрізається і відгинається невелика смужка-хвостовик, на яку потім насаджують ручку. 

У топірці від Seki Kanetsugu, цей спосіб замінений на більш надійний фултанг. 

Tojiro F-631 - взагалі зразок, який не має рівних за рівнем виготовлення і матеріалами. 

Всі власники, відзначили особливе відчуття, коли беруть його в руку, і починають різати. 


Користуючись таким інструментом, Ви зможете доторкнутися до традиції, і відчути себе східним кухарем. 

Кухня Китаю — сама різноманітна у світі, а завдяки короткій термообробці, ще й досить здорова. 

Інгредієнти для більшості страв, повинні бути акуратно і тонко нарубані, для стрімкого підсмажування на сильному вогні. 

Робити це, найправильніше Цай-Дао. 



Показати
Сортувати:

Fuji Cutlery Narihira FA-70 — Китайський топірець 175 мм, Mo-V сталь, Японія

Китайський Цай Дао made in Japan Зроблений в Країні Вранішнього Сонця невеликий сікач. Не ..

1590.00 UAH
Без ПДВ: 1590.00 UAH
PRO-M 2021 - Китайський топірець з MoV сталі з залізком 220 мм. Kanetsugu, Японія Передзамовлення

PRO-M 2021 - Китайський топірець з MoV сталі з залізком 220 мм. Kanetsugu, Японія

Китайський топірець від Kanetsugu У східній кухні заведено нарізати інгредієнти на маленькі шма..

3490.00 UAH
Без ПДВ: 3490.00 UAH
Tojiro PRO F-631 — Китайський топірець, 3 шари, сталь VG 10, залізко 225 мм, Японія Уточнити наявність

Tojiro PRO F-631 — Китайський топірець, 3 шари, сталь VG 10, залізко 225 мм, Японія

Традиційний китайський ніж Цай-Дао.* * * * * * * *Виготовлений в Японії, компанією Tojiro, цей ніж є..

9990.00 UAH
Без ПДВ: 9990.00 UAH