Ваш кошик порожній!
Несамовита харизма, і своєрідна естетика, що вабить погляд, кожного ножемана.
Яскравий дух Сходу, де все незвично і цікаво.
Ось, де на практиці один різак — для всього.
При близькому знайомстві, відкривається чимала різноманітність, всередині здавалося б однієї форми.
Кількість модифікацій і спеціалізацій Цай-Дао, нараховує десятки.
В першу чергу, необхідно висвітлити, що Cai Dao - це ніж, а точніше Цар-Ніж.
Це не мотика м'ясника, і не сокира для кісток, а делікатний слайсер.
При шаткуванні, маса залізка відчутно допомагає, особливо коли треба подрібнити відразу багато продуктів.
Напрямок широкого леза, легше контролюваний.
Завдячуючи ширині, можна знімати нарізане з дошки, як лопаткою.
А ще, чавити часник, і інші складові для соусів.
Проте основне призначення, це звичайно ж шинкування, де йому мало конкурентів.
Свіжі овочеві салати, коренеплоди для супів і обсмаження, рубаний фарш.
Страви, які готуються в сковороді Wok, й повинні швидко нарізатися перед приготуванням, що б не втратити соковитість.
Японці також оцінили функціональність Caidao.
Версії Цай Дао, що випускаються відомими японськими компаніями, відрізняються зразковим рівнем виготовлення.
Виробники з Піднебесної, постійно прагнуть закидати ринок дешевими пропозиціями, а ось в Японії, все навпаки.
Можна бути або дешевше, або краще. І розподіл позицій тут очевидне.
Впевненість в тому, що заявлені характеристики відповідають дійсності, можлива тільки у - Made in Japan.
Якість заготовок і чистота обробки, а ще точність збірки, й звичайно ж сталь.
Маркування VG 10 наприклад, належить тільки продукції Takefu Special Steel Co., Ltd., і поставляється виключно внутрішнім ножовим фабрикам.
У деяких західних брендів, наприклад Spyderco, також є моделі з VG-10.
Залізка для них, або й виріб в цілому, робляться підрядниками з Країни сонця що сходить.
На популярному "Алі", повно товарів, нібито з цієї сталі.
Чи можна вірити подібним твердженням? Відповідь зрозуміла, і ймовірно такі самі справи, з правдивістю інших даних в описі.
Властива японцям працьовитість, прагнення до досконалості та увага до деталей, дозволяють створювати добротні речі.
Всі чудові кухонні топірці, запропоновані в нашому магазині, зроблені в Японії.
Китайці, частіше використовують спрощену технологію збірки, коли від пластини, частково відрізається і відгинається невелика смужка-хвостовик, на яку потім насаджують ручку.
У топірці від Seki Kanetsugu, цей спосіб замінений на більш надійний фултанг.
Tojiro F-631 - взагалі зразок, який не має рівних за рівнем виготовлення і матеріалами.
Всі власники, відзначили особливе відчуття, коли беруть його в руку, і починають різати.
Користуючись таким інструментом, Ви зможете доторкнутися до традиції, і відчути себе східним кухарем.
Кухня Китаю — сама різноманітна у світі, а завдяки короткій термообробці, ще й досить здорова.
Інгредієнти для більшості страв, повинні бути акуратно і тонко нарубані, для стрімкого підсмажування на сильному вогні.
Робити це, найправильніше Цай-Дао.
Китайський Цай Дао made in Japan Зроблений в Країні Вранішнього Сонця невеликий сікач. Не ..
Китайський топірець від Kanetsugu У східній кухні заведено нарізати інгредієнти на маленькі шма..
Традиційний китайський ніж Цай-Дао.* * * * * * * *Виготовлений в Японії, компанією Tojiro, цей ніж є..