Ваш кошик порожній!
Пропозиція для професіоналів, вирішуюча основну проблему традиційних японських ножів зі схильністю до корозії.
Гігієнічність і стійкість до знаходження у вологому середовищі, із застосуванням сучасних технологій у виготовленні руків'я.
Овальна ручка з харчового поліпропілену, з больстером із нержавіючої сталі.
Бездоганна підгонка відповідає вимогам гігієни, виключаючи проникнення продуктових соків в деталі конструкції.
Традиційна одностороння геометрія, найкраще пристосована для приготування страв японської кухні.
Ці ножі можна сміливо залишати мокрими, не побоюючись за утворення плям або пошкодження іржею ріжучої кромки.
1K-6 Daido Steel чудово зберігає гостроту, що є найважливішою якістю в тонкому нарізанні для суші і сашимі.
Недорогий традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби і овочів.* * * * * * * *Доступність..
Недорогий японський Chef's knife в традиційному стилі. * * * * * * * * Доступність в в цьо..
Чималий японський Chef's knife в традиційному стилі. * * * * * * * * Доступність в цьому в..
Професійний невеликий наполовину топірець, для оброблення невеликої риби. * * * * * * * * ..
Середній спеціалізований ніж-топірець, для оброблення великої риби.* * * * * * * *Рибні ринки в Краї..
Традиційний односторонній слайсер. * * * * * * * * Спеціальний ніж для делікатного нарізан..
Високотехнологічний односторонній слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом. * * * * * * * *&..
Важко перевершити класичний односторонній ніж Янагіба в тонкій нарізці. Однак деякі його особли..
Важко перевершити класичний односторонній ніж Янагіба в тонкій нарізці. Однак деякі й..