Ваш кошик порожній!
Це східний філософський вислів, що характеризує неповторність природи моменту, та необхідність цінувати подароване спілкування.
Знайомство з чудовими ножами Tojiro безперечно відноситься до подій, здатних перевернути світогляд ножемана.
Така зустріч, що одного разу сталася, викликає у вдячного власника природне питання, "чому я раніше цього не зробив?"
А фірма тим часом, продовжує вдосконалюватися і випускати щось нове, завойовуючи тим самим серця чергових шанувальників марки.
Історія виготовлення почалася в 1955 році з одного єдиного ножика для фруктів з нержавіючої сталі.
В той час, виключно вуглецеві сталі, вважали гідними уваги, так і був розпочатий шлях безперервного вдосконалення.
Сьогоднішній девіз "Більше за просто гостроту" виражений в постійному відборі найкращих форм.
Пошук зручних і збалансованих ліній залізка та руків'я, що б усі, хто володіє хоч одним ножем Tojiro були повністю задоволені придбанням.
Як я жив без нього раніше? Іноді промовляють новітні господарі. Ичиго ічіе - ловіть момент!
Майже всюди компанія використовує плаковану сталь або San Mai, тобто загартований ріжучу сердцевину, в м'яких обкладках.
Сучасні автоматизовані ковальські молоти допомагають якісно викувати заготовку, а далі за справу беруться майстри, які виконують багато процесів власноруч.
Точність і чистота кінцевої обробки, є своєрідним посиланням до споживача, що ніби каже, - Ми серйозно ставимося до своєї роботи, вдосконалюємо нашу майстерність і пишаємося нашими творіннями!
Ми продовжимо виробляти продукцію найвищого рівня в Цубаме, місті Японії, де дух і методи виробництва налічують багато поколінь.
З тих пір, як в "Tsubame-Sanjo" на початку 1600-х років почали кувати Wakugi (японський цвях), тут виготовляли ножі, труби, мідний посуд, різці по металу, столові прибори.
Сьогодні експорт і продаж виробів з Ніїгата провадяться по всьому світу, поповнюючи численну когорту шанувальників перевіреної якості.
Традиційний односторонній слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом.* * * * * * * *Незамінний для ..
Ніж-лопатка для шинкування, 37-шаровий дамаск. * * * * * * * * Ніж-лопатка для шинкування ..
Сантоку 37-шаровий дамаск. * * * * * * * * Японський середній ніж "Три чесноти" для м'яса,..
Ніж шеф-кухаря 37-шаровий дамаск. * * * * * * * * Невеликий шеф в преміум виконанні.Відмін..
Універсальний середній ніж Petty з залізком 15 см.* * * * * * * * * *Допоміжний універсальний ножик ..
Легкий ніж-лопатка для шинкування, 3 шаровий ламінат VG-10. * * * * * * * * Недороге функц..
Бюджетный сантоку з залізком із VG10. * * * * * * * * Універсальний ніж santoku, з невисок..
Бюджетный шеф-ніж з залізком із сталі VG10. * * * * * * * * Універсальний ніж шеф-кухаря, ..
Бюджетный петті з залізком із перевіреної часом VG10. * * * * * * * * Малий допоміжний ніж..
Недорогий універсальний допоміжний ніж * * * * * * * * Бюджетний петті, виготовлений із за..
Недорогий універсальний допоміжний ніж * * * * * * * * Бюджетний петті, виготовлений із за..
Недорогий і відмінно збалансований Chicken boning knife.* * * * * * * *Бюджетний ніж для обробки м'я..
Недорогий японський Chef's knife.* * * * * * * *Бюджетність в даному випадку не означає економію на ..
Недорогий японський Chef knife* * * * * * * *Бюджетність в даному випадку не означає економію на мат..
Легкий ніж-лопатка для шинкування.* * * * * * * *Недороге функціональне традиційне східне залізко дл..