Ваш кошик порожній!
Вимоги до професійних ножів вищі в декількох основних аспектах.
Здатність довго зберігати ріжучі якості тут головна, але не єдина складова.
Всі вироби Tojiro відповідають високим стандартам збереження гостроти, але інструмент для профі відрізняється також властивостями руків'я, розрахованого на гігієнічну обробку і виготовленого без найменших шпарин.
Абсолютна монолітність конструкції, дозволяє уникнути навіть незначного забруднення в деталях ручки.
Матова шорстка фактура металу, досягнута спеціальним фінішем, та забезпечує приємний і надійний хват.
Форма і розміри настільки зважені і перевірені часом, що окрім голої функціональності, доставляють просто тактильне задоволення при утриманні.
Ножами приємно користуватися, а помилково існуюча думка про незручні і слизькі металеві руків'я, повністю спростовується чудовою серією Tojiro PRO.
Традиційний китайський ніж Цай-Дао.* * * * * * * *Виготовлений в Японії, компанією Tojiro, цей ніж є..
Спеціальний ніж-гачок Paring knife з залізком 7см.* * * * * * * *Овочевий ножик, для карвінгу, тобто..
Універсальний малий ніж Paring з залізком 9см. Маленький і моторний.* * * * * * * *Paring knife в пе..
Універсальний малий ніж Petty з залізком 12см. Популярний помічник.* * * * * * * *Petty knife в пере..
Універсальний середній ніж Utility з залізком 15см. Дамський догоджальник.* * * * * * * *Допоміжний ..
Спеціальний ніж Boning з залізком 15см. М'ясний ніж.* * * * * * * *Boning knife в перекладі - кістян..
Ніж шеф-кухаря з найменшою довжиною залізка 18см. Середній універсал.* * * * * * * *Western Gyuto, з..
Gyuto з зразковою довжиною клинка.* * * * * * * *Розумно збалансований професійний шеф-ніж, з еталон..
Ніж для шинкування овочів з професійної серії.* * * * * * * *Спеціалізований ніж-лопатка для різнома..
Японський варіант універсального середнього ножа. "Три чесноти" м'ясо, овочі, риба.* * * * * * * *Тр..