Tojiro PRO F-888 — Кухарський ніж, 3 шари, сталь VG 10, залізко 180 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж шеф-кухаря з найменшою довжиною залізка 18см. Середній універсал.
* * * * * * * *
Western Gyuto, з самим маленьким залізком.
Залізко 18см відносить його до класу середніх, бо зразкова довжина ножа шеф-кухаря починається з 20-21см і більше.
Є чудовим універсальним рішенням для домашньої кухні, де іноді немає великого робочого простору, тому немає потреби у великих ножах.
Класичні кухарські техніки з ним не опанувати, але з усіма звичайними домашніми завданнями він відмінно впорається.
Може бути основним конкурентом сантоку, тому що різниця в характеристиках у них умовна.
Чудово поєднується з петті, ножем для допоміжних завдань, і може бути середнім ножем в "кухарській трійці" або більшим в домашній "кухарській парі".
Баланс в долоню.
Залізко:
Серцевина, з японської нержавійки VG-10 загартованої на твердість 60HRC за шкалою Роквелла.
Обкладки з м'якої сталі, для захисту ріжучого шару від пошкоджень і перевантажень.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, що створило і вже більше півстоліття володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять товари компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціни-якості.
Зведення традиційно тонке, тому здатність добре різати зберігається надзвичайно довго, також завдяки геометрії спусків.
Руків'я середнє, але досить зручне для великої долоні, і в жіночу руку лягає відмінно.
З овальним перетином, що забезпечує надійний хват і керованість з заплющеними очима.
Матова, неслизька поверхня, з бездоганною підгонкою, створює враження повної неподільності конструкції.
Зазори і нерівності відсутні, а оксамитова шорсткість, впевнено руйнує стереотип про ненадійність утримання сталевих рукояток.
Фірма виробляє відому серію DP з аналогічними параметрами залізок і руків'ями з стабілізованої деревини Pakka-wood.
Навіть якісна стабілізована деревина буде швидше зношуватися, якщо необхідна стерилізація, а в посудомийній машині, ніякі ножі взагалі краще не мити.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, як раз і призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
| Серія: | Tojiro-Pro DP Cobalt Alloy Steel by 3 layers |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
| Кількість шарів: | 3 шари |
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 180 мм |
| Найширша частина залізка: | 44 мм |
| Товщина тупія: | 1.8 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 120 мм |
| Матеріал руків'я: | Нержавіюча 18-8 Stainless Steel з матовою неслизькою поверхнею |
| Загальна довжина: | 307 мм |
| Вага: | 150 г |
| Стерилізація: | Можна |














