Ваш кошик порожній!
Компанія Glestain, виробляє висококласну продукцію в першу чергу для досвідчених користувачів, і тих, для кого приготування їжі є професією.
Фірмові виїмки на поверхні спуску, зменшують прилипання і значно полегшують роботу, знімаючи поверхневий натяг.
Застосування популярної сталі Acuto 440, та стабілізованої деревини для руків'я, забезпечують міцність і довговічність.
Грамотна інженерна конструкція з урахуванням дрібних деталей, та асиметричний перетин, що наслідує традиційні японські кухонні залізка, але адаптований і ледь помітний.
Геометрія крайки 70/30 не є недобрим задумом японців, покликаним ускладнити подальше загострювання.
Це результат досвіду, перевірених знань, і готовності долати деякі незручності при відновленні гостроти, натомість отримуючи чудові різальні властивості, що перевершують симетричну заточку.
Потреба щодня готувати їжу, робить більшість з нас в деякому сенсі професіоналами.
І ніж, з допомогою якого все це робиться, має тішити та бути джерелом позитиву.
Здорова культура поводження, — це розуміння механіки різу, вірні пріоритети та свідоме ставлення, задля безпеки і інструменту і оператора.
Саме так міркують конструктори Глестейн, творці добротних ножових виробів.
Якщо ви профі, у вас вищі вимоги.
Якщо ж це домашній інвентар, він так само може відповідати високим стандартам, але на деяких процесах при виготовленні можна заощадити, і запропонувати нижчу ціну.
Задоволення від володіння якісною річчю, набагато довше за радість від меншої вартості.
Обираючи ножі на кухню, про це корисно пам'ятати.
Вашій увазі пропонується професійна К серія, що відрізняється більш масивним і довгим руків'ям, наявністю больстера на всіх та сталевим хвостовиком на деяких моделях.
Тонкий овочевий ножик 100 мм з професійної K Series. * * * * * * * * Справжня знахідка для..
Класичний Petty 120 мм з професійної K Series. * * * * * * * * Гідність всіх виробів Glest..
Класичний Petty 140 мм з професійної K Series. * * * * * * * * Гідність всіх виробів Glest..
Професійний філейний ніж. * * * * * * * * Вузький і достатньою мірою гнучкий. Гнеться..
Професійний ніж Honesuki для оброблення м'яса, риби або птиці. * * * * * * * * Менший за G..
Професійний ніж Garasuki для оброблення м'яса, риби або птиці. * * * * * * * * Більше стан..
Професійний Шеф ніж високого класу. * * * * * * * * Багаторічний досвід виготовлення та вд..
Унікальний Petty з професійної K Series. * * * * * * * * Всі вироби Glestain досить новато..
Сантоку або "Три чесноти", з професійної K серії. * * * * * * * * Частий гість на кухні у ..