Ваш кошик порожній!
Компанія Glestain, виробляє висококласну продукцію в першу чергу для досвідчених користувачів, і тих, для кого приготування їжі є професією.
Фірмові виїмки на поверхні спуску, зменшують прилипання і значно полегшують роботу, знімаючи поверхневий натяг.
Застосування популярної сталі Acuto 440, та стабілізованої деревини для руків'я, забезпечують міцність і довговічність.
Грамотна інженерна конструкція з урахуванням дрібних деталей, та асиметричний перетин, що наслідує традиційні японські кухонні залізка, але адаптований і ледь помітний.
Геометрія крайки 70/30 не є недобрим задумом японців, покликаним ускладнити подальше загострювання.
Це результат досвіду, перевірених знань, і готовності долати деякі незручності при відновленні гостроти, натомість отримуючи чудові різальні властивості, що перевершують симетричну заточку.
Потреба щодня готувати їжу, робить більшість з нас в деякому сенсі професіоналами.
І ніж, з допомогою якого все це робиться, має тішити та бути джерелом позитиву.
Здорова культура поводження, — це розуміння механіки різу, вірні пріоритети та свідоме ставлення, задля безпеки і інструменту і оператора.
Саме так міркують конструктори Глестейн, творці добротних ножових виробів.
Якщо ви профі, у вас вищі вимоги.
Якщо ж це домашній інвентар, він так само може відповідати високим стандартам, але на деяких процесах при виготовленні можна заощадити, і запропонувати нижчу ціну.
Задоволення від володіння якісною річчю, набагато довше за радість від меншої вартості.
Обираючи ножі на кухню, про це корисно пам'ятати.
Вашій увазі пропонується професійна К серія, що відрізняється більш масивним і довгим руків'ям, наявністю больстера на всіх та сталевим хвостовиком на деяких моделях.