Glestain K Series 021TSK - Гнучкий філейний ніж. Сталь 440. Залізко 210 мм. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Професійний філейний ніж.
* * * * * * * *
Вузький і достатньою мірою гнучкий.
Гнеться трохи менше, аніж Tojiro FD-705 тому гарний по своєму.
Підійде для приготування філе і тонкої делікатної нарізки.
Гострий як скальпель і має достатню довжину, для відрізання в один рух.
Робить рівний і красивий зріз, що має велике значення для сервірування деяких страв.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co. Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і більш плаский зліва.
Зведений практично "в нуль" з сумарним кутом близько 15 градусів, і співвідношенням два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я що створює правильний баланс, та добре лягає в будь-яку руку.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском стабілізуючими речовинами, що перешкоджають розбуханню і значно подовжують термін служби.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі добре підігнано, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношуватиметься, тому для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головне чим вирізняються ці серії, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпаринок що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. | 
| Серія: | Професійна К серія | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 210 мм | 
| Найширша частина залізка: | 21 мм | 
| Товщина тупія: | 1.6 мм | 
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 | 
| Довжина руків'я: | 108 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 334 мм | 
| Вага: | 90 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 








 
 
 
 
 
 
 
 
