Ніж для тонкого нарізання

Ніж для тонкого нарізання

Розділ включає наступні пропозиції:


Суджіхікі — японський слайсер, в західному стилі 

Ще його називають гастрономічний ніж, або просто — гастроном. 


Знайоме і зрозуміле, симетричне залізко, вужче і довше за "Шефа". 

Стандартними заведено вважати довжину від 20 до 30 см, з урахуванням завдань і робочого простору. 

Саме такі параметри, допомагають зробити гладкий і рівний зріз. 

Чому? Завдяки довжині, не потрібен рух вперед-назад, яке найпростіше назвати перепилюванням. 

Різальна крайка двостороння, і допускає використання дрібнозернистого керамічного мусата. 

Професіоналами обирається за принципом, чим більше — тим краще. 


Ви хочете навчитися самостійно готувати суші й роли, але купити при цьому універсальний інструмент, що підходить для європейської нарізки? 

Тоді - Sujihiki кращий вибір. 

Він добре впорається з шинкою, сирами та сиров'яленим свинячим окістом. 


Філейники — тонкі та гнучкі 


Вражають уяву гнучкістю еквілібриста. 

Товщина тупію близько 1 мм, а іноді й менше. 

Гострота, як в небезпечної бритви. 

Призначений в основному для зняття шкури, з рибного філе, і делікатного жилування. 

Залізко Glestain, забезпечене смугою з виїмок, що зменшують прилипання. 


Янагіба — Традиційний варіант, якому присвячено окремий розділ 


Помічник сушиста, з асиметричною заточкою, та нормальною довжиною понад 24 см. 

Точиться на водних каменях, і зберігається, як правило, в індивідуальній коробці. 

Сталь може бути високовуглецевого, або нержавіючою. 

Вибір тут, залежить від пріоритетів. 

Якщо хочеться агресивного, смачного різу - Shirogami або Aogami. 

Коли важливіше стійкість до появи плям — нержавіюча сталь. 


Справжній досвід приготування страв із сирої риби, можна здобути тільки з Yanagiba. 

Це залізко, з'являється у пам'яті найпершим, при згадці про кухню Японії. 

У кожного суші-шефа, є як мінімум один такий, в особистому наборі. 


Усуба — Односторонній, і прямий як лінійка, для нарізання овочів за технікою Katsuramuki 


Дуже спеціалізований, але у своїй області — незамінний. 

Стане в пригоді всім кухарям японської кухні. 

Робити найтоншу павутину з редьки Дайкон, або огірків, з Usuba чисте задоволення. 


Обирайте усвідомлено, керуючись не лише вартістю, але і подальшим комфортом в роботі. 

Ми також заточуємо те, що продаємо. 

При виникненні питань, телефонуйте для уточнень, і отримання додаткової інформації. 


Більш докладні характеристики, можна знайти на сторінках опису товарів. 



Показати
Сортувати:
Glestain K Series 021TSK - Гнучкий філейний ніж. Сталь 440. Залізко 210 мм. Японія Уточнити наявність

Glestain K Series 021TSK - Гнучкий філейний ніж. Сталь 440. Залізко 210 мм. Японія

Професійний філейний ніж. * * * * * * * * Вузький і достатньою мірою гнучкий. Гнеться..

4790.00 UAH
Без ПДВ: 4790.00 UAH

Japanese HOCHO 4032 - Ніж слайсер зі сталі 1K-6 MoV з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія

Важко перевершити класичний односторонній ніж Янагіба в тонкій нарізці. Однак деякі його особли..

2240.00 UAH
Без ПДВ: 2240.00 UAH

Japanese HOCHO 4033 - Ніж слайсер зі сталі 1K-6 MoV з залізком 270 мм. Kanetsugu, Японія

Важко перевершити класичний односторонній ніж Янагіба в тонкій нарізці. Однак деякі й..

2490.00 UAH
Без ПДВ: 2490.00 UAH

Japanese HOCHO 8026 - Ніж Усуба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 180 мм. Kanetsugu, Японія

Професійний овочевий скальпель, ось що з себе представляє ніж Usuba. Японська кухня, це кулінар..

2650.00 UAH
Без ПДВ: 2650.00 UAH

Miyabi Isshin 2006 - Ніж слайсер зі сталі AUS8 з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія

Слайсер з перевіреної AUS 8Там, де необхідно рівно та естетично нарізати продукти, слід обирати..

1890.00 UAH
Без ПДВ: 1890.00 UAH

PRO-J 6009 - Слайсер зі сталі VG10 з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія

Спеціалізований ніж для тонкої нарізки  Завдяки вузькій формі та кованому візерунку, прили..

5750.00 UAH
Без ПДВ: 5750.00 UAH

PRO-M 7009 - Ніж слайсер з MoV сталі з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія

Класичний слайсер — SujihikiНарізати, доводиться найчастіше, і призначений для цього ніж, відіграє в..

4190.00 UAH
Без ПДВ: 4190.00 UAH

SAIUN 9009 - Слайсер з дамаської сталі з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія

Слайсер (Sujihiki) з європейськими спусками.* * * * * * * *Спеціаліст з тонкої нарізки, цінний для п..

6550.00 UAH
Без ПДВ: 6550.00 UAH

Tojiro F-816 — Ніж для нарізки м'якоті лосося з MoV сталі, залізко 300 мм, Японія

Спеціалізований ніж для нарізки м'якоті лосося, а також іншої риби.Довге і пружне залізко, має низку..

3130.00 UAH
Без ПДВ: 3130.00 UAH

Tojiro PRO FD-705 — Гнучкий ніж, нержавіюча моносталь, залізко 190 мм, Японія

Унікальний гнучкий ніж. Розроблений на замовлення французьких кухарів.* * * * * * * *Створюючи цей н..

4990.00 UAH
Без ПДВ: 4990.00 UAH

ZUIUN 9309 - Суджихікі з дамаської сталі з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія

У 2018 році компанія відзначила сторіччя з моменту заснування, порадувавши своїх шанувальників, спра..

14280.00 UAH
Без ПДВ: 14280.00 UAH