Miyabi Isshin 2006 - Ніж слайсер зі сталі AUS8 з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія
Натисніть для перегляду
  Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Слайсер з перевіреної AUS 8

Там, де необхідно рівно та естетично нарізати продукти, слід обирати гостре та тонке залізко.
Призначення ножа, не складно визначити й по його вигляду.
Мала ширина для зменшення прилипання, водночас порівняно велика довжина, для відрізання одним рухом.
Так досягається очікуваний результат, а за твердженням японців, техніка нарізання, суттєво впливає на смак страви.
Для нарізки, завжди краще використовувати, максимально відповідне за формою та довге лезо.
Нержавіючий тришаровий ламінат в обкладинках з SUS410 і ріжучим шаром з твердої AUS-8 (Aichi Steel).
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з застосуванням ручної обробки і високоточних верстатів з ЧПУ.
Серцевина загартована до твердості 57 HRC по Роквеллу.
Зразкові параметри, і симетричні європейські спуски.
Руків'я з палісандра (Rosewood) з просоченням, перешкоджає розбухання і що продовжує термін служби.
Дерево тактильно приємніше, з живим не повторюється шляхетним малюнком.
Середнього розміру, з класичним профілем.
Нормально лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з не слизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів і витримують стерилізацію.
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, користуючись особистим набором.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | Miyabi Isshin | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410 | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 210 мм | 
| Найширша частина залізка: | 33 мм | 
| Товщина тупія: | 2 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Руків'я з палісандра з просоченням під тиском (Natural Rose wood) | 
| Загальна довжина: | 333 мм | 
| Вага: | 98 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
