Japanese HOCHO 4032 - Ніж слайсер зі сталі 1K-6 MoV з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Важко перевершити класичний односторонній ніж Янагіба в тонкій нарізці.
Однак деякі його особливості, потребуватимуть звикнути до використання, а також опанувати навички заточування традиційних японських залізок на водних каменях.
Попри ці нюанси, Yanagiba залишається незамінним для професіоналів.
Новачкові ж, що почав освоювати тонкощі приготування страв східної кухні, розумно почати формування особистого кухонного арсеналу, з адаптованого для західних користувачів ножа Суджіхікі.
У різі він на рівних з Янагі, але не має відхилення вбік, пов'язаного зі специфічною геометрією спусків, і процедура його повторного заточення помітно простіша.
Завдяки невеликій ширині, продукти що розрізаються мало прилипають, а гостре і довге лезо, дозволяє робити розріз одним рухом, що вкрай важливо.
Звичайний Шеф або Сантоку теж на багато здатні, але поступаються в довжині, і значно ширше.
Тому помітніше залипають в м'яких продуктах.
Ключовою характеристикою слайсера, є його довжина.
Чим вона більша, тим легше отримувати рівні і красиві скибочки.
При виборі в першу чергу слід звернути увагу на цей параметр і результат потішить.
Спуски симетричні, європейські, з дуже тонким зведенням.
Молібденова корозієстійка 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної праці і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Повнорозмірне руків'я, з овальним перетином.
Міцний харчовий полімер, з неслизькою фактурою, на дотик повторює дерев'яну поверхню.
Металевий больстер зі сталі 18-8.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Конструкція виключно міцна, та розрахована на комерційне застосування.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Якісна річ при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | Japanese HOCHO: Plastic Handle |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 240 мм |
Найширша частина залізка: | 31 мм |
Товщина тупія: | 1.9 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 135 мм |
Матеріал руків'я: | Високотехнологічний полімерний матеріал з фактурою деревини |
Загальна довжина: | 380 мм |
Вага: | 128 г |
Стерилізація: | Не можна |