Ваш кошик порожній!
Спеціально розроблена для ножів і іншого висококласного ріжучого інструменту.
Реактивна високовуглецева сталь, легована дорогими присадками.
Вольфрамом (W) - Утворюючим тверді карбіди, що значно підвищують твердість і зносостійкість.
Також Вольфрам перешкоджає розширенню сталі під час нагрівання, і сприяє усуненню крихкості при відпуску.
Марганцем (Mn) - Збільшуючим стійкість до ударного навантаження без шкоди пластичності.
Кремнієм (Si) - Що додає пружність, спротив кислотам та появі окалини.
Хромом (Cr) - Знижуючим реактивність.
Різновиди Aogami (Ao-ko) застосовуються багатьма виробниками ножів преміум класу в Японії.
Зразкова чистота (P <= 0,025%, S <= 0,004%) і високий вміст вуглецю (C 1.15-1.5) дозволяють отримувати вироби з чудовими характеристиками.
Такі залізка розраховані тільки на досвідчених користувачів, і вправне поводження.
Збереження ріжучих якостей відмінне, бо звичайне загартування цього сплаву знаходиться в діапазоні 61-65HRC, що говорить саме за себе.
Додавши сюди малі кути заточки, виходить дуже хороший кухонний скальпель, для поціновувача.
Завдяки легуванню, стійкість до утворення патини вища аніж у Shirogami, проте слід пам'ятати, що це іржавіюча сталь.
Сучасні ножові вироби з "Блакитного паперу" найближчі за своїми властивостями до японського меча, визнаного шедевру середньовічної зброї.
Чудові зразки східного ковальського мистецтва, які є не тільки функціональним інструментом, але і предметом беззаперечної гордості власника.
Традиційний односторонній слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом.* * * * * * * *Незамінний для ..