Ножі Kanetsugu - Дивовижна гострота

Posted by Oleksii 18.03.2018 0 Comment(s) Статті,

Kanetsugu – Дивовижна гострота!

 

Досягнути вершини якості різу компанія змогла спираючись на величезну кількість власних доробок, випробувань та зворотньго зв‘язку з користувачами. Майстерня розташована в місті Секі (Seki city), столиці японського ножа з 800-річною історією виготовлення меча. В наші часи, Kanetsugu виробляє гострі як катана кухонні ножі за доступною ціною.

Ми із задоволенням представляємо надзвичайно гострі ножі від Kanetsugu. Вже понад 660 років традиції та техніки ковалів компанії, зберігаючи досвід поколінь, передаються від майстра до учня. 

Mitsuyasu Kawamura-San, представник нинішньго покоління ковалів Kanetsugu та власник компанії Kanetsugu (Seki Kanetsugu Hamono Co., Ltd.) розробив надзвичайно вдалі серії PRO-M та PRO-S, з чітким наміром надати легендарну гостроту меча Katana сучасним кухонним ножам.

Ніж шеф-кухаря Gyuto Kanetsugu PRO-M 7005

Майстру вдалося досягти цієї мети, поєднавши стародавню традиційну геометрію залізка з передовими технологіями виробництва. Коли серії PRO-M та PRO-S були вперше представлені на демонстраційному шоу в Лас-Вегасі в травні 2006 року, пан Kawamura продемонстрував дивовижні можливості своїх ножів, в низці різальних тестів. Пізніше він з успіхом повторював цю демонстрацію в кулінарній школі, що знаходиться в Лас-Вегасі.

Кожен, хто спостерігав за тестами, був вражений неймовірною гостротою та надзвичайно довгим збереженням ріжучих якостей ножів Kanetsugu.

Ніж шеф-кухаря Gyuto Kanetsugu PRO-S 5005

 

Вартість ножів серій Pro M та Pro S є доступною і чудово підходить для користувачів початківців, серйозних домашніх шеф-кухарів і кулінарних фахівців. Ножі мають зразковий баланс, в руці відчуваються легкими та спритними, а їх зручні заокруглені руків‘я забезпечують чудове зчеплення і комфорт при утриманні.

 

Ніж шеф-кухаря Gyuto Kanetsugu PRO-J 6006

 

Залізка серії Kanetsugu PRO-J, мають унікальний кований візерунок, що зменшує прилипання продуктів. А Hamaguri-ba (конвексний профіль залізка) забезпечує виняткову ріжучу здатність. Високоякісна нержавіюча кобальтова сталь ZA-18, є покращеною версією добре знаної VG-10, що складає внутрішню частину пакета в ножах цієї серії. Ця сталь (ZA-18) дозволяє робити зведення ріжучої кромки майже “в нуль”, при цьому забезпечуючи чудовий спротив боковим навантаженням та зносостійкість (HRc 60-61).

Дамаскові ножі  серії SAIUN VG-10 (HRc 60-61) не тільки забезпечують виняткову продуктивність різання, але й мають зовнішній вигляд класу переміум, підкреслений чудовим малюнком 33-шарового дамаску і довговічним руків‘ям з матеріалу Micarta.

 

Нарешті не менш важлива, доступна і дуже практична серія Hybrid Wa Bocho Kanetsugu, цілий ряд традиційних японських ножів з асимметричним, звичним для Японії залізком, чемпіоном стійкості р.к. та тонкого нарізання. Ця серія має практичне алюмінієве руків‘я, що не боїться постійного знаходження у вологому середовищі, тому чудово підійде як професійний інструмент суші-майстра. Традиційні форми, виконані з сучасних матеріалів, включаючи залізко з молібден ванадієвої нержавіючої сталі з твердістю (HRc 57).

Також SEKI KANE TSUGU випускають бюджетні серії ножів для домашньої кухні, або профессіоналів початківців.

Це серії Miyabi Issin та Kireaji-Kakumei 21 excel

Універсальний ніж Petty Kanetsugu SAIUN 9001

 

Leave a Comment