PRO-M

Ремонт допоміжного ножа Kanetsugu PRO-M 7001 Utility knife 130mm

Ремонт допоміжного ножа Kanetsugu PRO-M 7001 Utility knife 130mm

Oleksii 04.05.2019 0
 Відновлення універсального ножа Kanetsugu PRO-M 7001.  Точилка-протягом, що знайома напевно всім, походить тільки для ножових виробів низької якості."Пластилінова" сталь на таких залізках дуже пластична, за рахунок цього практично немає ризику утворення відколів. Інша питання, що і заточку такий метал не тримає, прирікаючи на постійне застосування подібних пристроїв. Пристосування схожого зразка, просто здирають частинки м'якого металу, утворюючи мікро пилку, здатну деякий час триматися. До якісного інструменту такий підхід неприйнятний, через різницю у властивостях ріжучої кромки. Загартован...
Детальніше
Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-M 7003

Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-M 7003

Oleksii 02.12.2018 0
 Ремонт и заточка ножа сантоку Kanetsugu PRO-M 7003.  Серія ножів Kanetsugu PRO-M вже заслужила народну любов. Це найвідоміша і найбільш збалансована лінійка, від чудового японського виробника. Причина популярності, в зразковому наборі властивостей, що надають кінцевому продукту багато конкурентних переваг. Оптимальне загартування сталі, дозволяє рекордно довго зберігати гостроту, одночасно маючи достатню пластичність. Це властивість іноді рятує в надзвичайних ситуаціях і замість великих сколів, утворюються зам'яті ділянки ріжучої кромки. Подібні ушкодження значно легше виправити, таким чином ...
Детальніше
Ремонт кухарського ножа Gyuto Kanetsugu PRO-M 7005

Ремонт кухарського ножа Gyuto Kanetsugu PRO-M 7005

Oleksii 27.06.2018 0
 Ремонт кухарського ножа Gyuto Kanetsugu PRO-M 7005.  Чудовий шеф-ніж Kanetsugu PRO-M потрапив на заточку, вочевидь після тестування на міцність. Сталь в цій серії, загартована до твердості 57 HRC тому замість сколів, вийшли великі замини по всій довжині ріжучої кромки. Тонке залізко для якісного нарізання, недалекоглядно піддавати випробовуванням, для яких потрібен інший інструмент. Всі пошкодження нами усунені, і ніж повернуто до стану нового. Для грубої роботи в майбутньому, розумно відкласти хороший ніж, і скористатися чимось іншим, не так добре ріжучим, але міцнішим.    Натисніть на світл...
Детальніше
Ножі Kanetsugu - Дивовижна гострота

Ножі Kanetsugu - Дивовижна гострота

Oleksii 18.03.2018 0
Kanetsugu – Дивовижна гострота! Досягнути вершини якості різу компанія змогла спираючись на величезну кількість власних доробок, випробувань та зворотньго зв‘язку з користувачами. Майстерня розташована в місті Секі (Seki city), столиці японського ножа з 800-річною історією виготовлення меча. В наші часи, Kanetsugu виробляє гострі як катана кухонні ножі за доступною ціною.Ми із задоволенням представляємо надзвичайно гострі ножі від Kanetsugu. Вже понад 660 років традиції та техніки ковалів компанії, зберігаючи досвід поколінь, передаються від майстра до учня. Mitsuyasu Kawamura-San, представник...
Детальніше