Ваш кошик порожній!
Преміальна серія, з гарним кованим візерунком і зносостійкою сталлю ZA-18 в нержавіючих обкладках з 420J2.
Художня ковка не лише прикраса, а й зменшуючий прилипання продуктів приємний додаток.
Кріогенна обробка надає залізкам Kanetsugu PRO · J додаткову міцність і спротив до зносу.
Високоякісна легована кобальтом ножова сталь, європейське рукв'я з просоченого під тиском деревинно-полімерного композиту, відмінний баланс і тонке зведення, є головними відмінними рисами цих ножів.
Сталевий больстер та точна підгонка деталей рукв'я, забезпечують виключно довгий термін служби і не вимагають особливого догляду.
PRO-J — особиста розробка Mitsuyasu Kawamura-san, де поєдналися вдалі інновації та накопичений досві..
Класичний універсальний ніж з чемпіонською сталлю, функціональними кованими спусками та приємним дер..
Три чесноти — м'ясо, овочі, риба Поняття елітного японського ножа, включає дві головних якості:..
Кухарський ніж, часто асоціюється з великим залізком, із надлишковими можливостями, який складно без..
Інструмент для людини, з ясним розумінням вимог до особистого ножа Досвідчений кухар, завжди об..
Спеціалізований ніж для тонкої нарізки Завдяки вузькій формі та кованому візерунку, прили..