PRO-J 6001 - Овочевий ніж зі сталі VG10 з залізком 120 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
PRO-J — особиста розробка Mitsuyasu Kawamura-san, де поєдналися вдалі інновації та накопичений досвід майстра

Форми як в дорожчій SAIUN.
Перевірена сталь VG-10, що використовується багатьма відомими японськими виробниками.
Ексклюзивні ковані залізка, потішили шанувальників, своїми практичністю та естетикою.
Зовнішні шари, окрім декоративної ковки, зменшують прилипання продуктів що нарізаються, в тому числі й сиру.
Маленький ніж з серії, яка заслужила багато захоплених відгуків, переважно у кухарів професіоналів і просто досвідчених користувачів.
На ринку не знайти рівних пропозицій, що поєднують в собі подібних якостей, і не вимагають розлучитися з кругленькою сумою.
Залізко — тришаровий кований пакет, в обкладинках з корозійностійкої SUS410 і серцевиною з термообробленої ножової сталі VG10.
Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Застосована технологія кріогенного гарту при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Сердечник що ріже, загартований до 60 HRC.
Двосторонні європейські спуски від середини.
Невелике веретеноподібне руків'я, яке нормально лягає і в жіночу руку й у велику чоловічу долоню.
Точна підгонка деталей, — показник технологічності виробництва і відповідності гігієнічним стандартам.
Зроблена з твердого, стабілізованого деревно-полімерного композиту (Laminated strengthened wood) просоченого смолою під великим тиском, що перешкоджає розбуханню, і накладки служать дуже довго.
Дерево — теплий матеріал, з відмінними експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також іншого промислового застосування, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, та розраховані на стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Якісна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи всього пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | PRO·J Коване залізко | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча ZA-18 в обкладках з 420 J2 | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 120 мм | 
| Найширша частина залізка: | 24 мм | 
| Товщина тупія: | 1.6 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 105 мм | 
| Матеріал руків'я: | ЕКО деревина з просоченням під тиском | 
| Загальна довжина: | 227 мм | 
| Вага: | 82 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
