Tojiro DP F-800 — Маленький ніж, 3 шари, сталь VG 10, залізко 90 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Універсальний малий ніж Paring з залізком 9см. Маленький і моторний.
* * * * * * * *
Paring knife в перекладі - ніж для чищення овочів.
Коротке пряме залізко, чудово підходить для делікатних завдань.
Нарізка дрібних продуктів, зелені, шпигування, карвінг, ось основна сфера застосування кухонного ножа, з подібними параметрами.
Також порівняно легко заточуватиметься на водних каменях.
Чудовий кандидат на роль допоміжного ножа в кухарській парі або трійці.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі, під час обробки.
Твердість ріжучого шару 60HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я невелике, як і має бути в універсального ножа.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання, керованість та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластика, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Варто зауважити, що ножі з дерев'яним руків'ям, незважаючи на якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах та стерилізацю, яка іноді є обов'язковою умовою закладів громадського харчування.
Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та представлені нами чудові серії Tojiro-Pro та Tojiro-Color, з руків'ями з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Ніж для тих, кому стандартних 150мм залізка занадто. Саме така довжина в більшості ножів типу Utility knife.
Маленьке залізко F-800 в спритних руках, здатне на вирішення будь яких допоміжних задач.
Варто пам'ятати, що ножі Tojiro з завода дуже гострі, тому під час чищення овочів варто бути уважним і не поспішати.
Важливо враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 90 мм |
Найширша частина залізка: | 23 мм |
Товщина тупія: | 1.6 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 105 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 203 мм |
Вага: | 55 г |
Стерилізація: | Не можна |