Ваш кошик порожній!
Ножі Glestain популярні серед знавців, завдяки своїм видатним характеристикам.
Глибоке розуміння механіки різу і висококласні матеріали, плюс якість виготовлення.
Вони легко впізнавані завдяки спеціальним заглибленням на спусках, що дозволяють зменшити площу контакту залізка продуктами що нарізаються, та продуманою конструкцією руків'я, особливо у професійній серії.
Приємний баланс, і виважені форми, перетворили дуже багатьох покупців, які спробували різати цими ножами, в палких прихильників бренду.
Пів століття успішної історії виробництва, випробувань і впровадження поліпшень, дозволили створити неповторний стиль.
Президент, Містер Акіра Хонма (Akira Honma) заснував підприємство в 1971 році.
Як талановитий інженер, він зосередився на втіленні передових досягнень в галузі науки й техніки, для створення ножових виробів з максимальною функціональністю.
Природно, що одразу після появи, марка була нікому не відома.
Незвичний дизайн і досить висока вартість, не залучили великої кількості клієнтів, які частіше звертають свою увагу на зовнішній вигляд і ціну.
В результаті керівництво компанії Honma Science Co., Ltd., прийняло рішення налагодити зв'язок безпосередньо з кухарями, і було розпочато самостійне відвідування окремих ресторанів, проведення численних презентацій у вузькому колі співробітників, і організовано якісний сервіс по відновленню гостроти.
Така відданість своїй справі викликала дружню реакцію багатьох кулінарів, які ділилися враженнями, радили що можна поліпшити, і фактично брали участь в доробках, що ретельно втілювались майстрами фабрики.
Репутація і популярність фірми зростали та зміцнювались, а технології безперервно вдосконалювалися.
Від заготовки залізка, до фінішної заточки, застосовується маса трудомістких процесів, які потребують спеціалізованого обладнання.
Наприклад, тільки термообробка включає сім етапів, виконуваних з турботою та увагою до деталей.
А до фінального полірування різальної крайки, допускаються тільки підготовлені і обрані фахівці.
Це справжні шедеври ножової майстерності, без "хохломи" і пафосу, що тихо виблискують в руках досвідчених адептів кухарського мистецтва.
Справа розвивається, як і було задумано, спираючись на попит у досвідчених поціновувачів, що розуміються на хороших речах.
Тонкий овочевий ножик 100 мм з професійної K Series. * * * * * * * * Справжня знахідка для..
Класичний Petty 120 мм з професійної K Series. * * * * * * * * Гідність всіх виробів Glest..
Класичний Petty 140 мм з професійної K Series. * * * * * * * * Гідність всіх виробів Glest..
Професійний філейний ніж. * * * * * * * * Вузький і достатньою мірою гнучкий. Гнеться..
Професійний ніж Honesuki для оброблення м'яса, риби або птиці. * * * * * * * * Менший за G..
Професійний ніж Garasuki для оброблення м'яса, риби або птиці. * * * * * * * * Більше стан..
Професійний Шеф ніж високого класу. * * * * * * * * Багаторічний досвід виготовлення та вд..
Унікальний Petty з професійної K Series. * * * * * * * * Всі вироби Glestain досить новато..
Сантоку або "Три чесноти", з професійної K серії. * * * * * * * * Частий гість на кухні у ..
Тонкий овочевий ножик 105 мм з домашньої So Series. * * * * * * * * Справжня знахідка для ..
Класичний Petty 120 мм з домашньої So Series. * * * * * * * * Перевага всіх виробів Glesta..
Тонкий овочевий ножик 120 мм з домашньої So Series.* * * * * * * *Справжня знахідка для чищення, вир..
Класичний Petty 140 мм з домашньої So Series. * * * * * * * * Перевага всіх виробів Glesta..
Легкий ніж Деба для обробки риби до філе. * * * * * * * * Має чудову різучість, при товсто..
Хлібний ніж Glestain 210 мм. * * * * * * * * Призначений для нарізання хліба і кондитерськ..