Glestain So Series 216T - Ніж деба з залізком 160 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Легкий ніж Деба для обробки риби до філе.
* * * * * * * *
Має чудову різучість, при товстому тупії.
Лівий спуск плоский, так само як і увігнутий на традиційних залізках Deba bocho, зроблений для отримання гладенького зрізу.
Якісний і гарний зовні шматок філе, неможливо отримати з тупим лезом.
Якщо мова йде про професійну кухню, то тут також цінується ефективність.
Чим гостріша різальна крайка, тим менше залишається м'якоті на кістках.
Таким чином дорогий інструмент окупається раніше і через економне витрачання сировини.
Може так само використовуватися як досить міцний ніж і для інших завдань.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co., Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і більш плаский зліва.
Зведений практично "в нуль" з сумарним кутом близько 25 градусів, і співвідношенням два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я з приємною вагою, яке добре ляже в будь-яку руку.
Високоміцний деревно-полімерний композит, просочений під тиском усталювальними речовинами, що перешкоджають розбуханню і значно подовжують термін служби.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті отримується руків'я з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі добре підігнано, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношуватиметься, тому для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпаринок що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
Серія: | So серія для домашнього використання |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 160 мм |
Найширша частина залізка: | 48 мм |
Товщина тупія: | 2.7 мм |
Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
Довжина руків'я: | 120 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 285 мм |
Вага: | 177 г |
Стерилізація: | Не можна |