Glestain So Series 216T - Ніж деба з залізком 160 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Легкий ніж Деба для обробки риби до філе.
* * * * * * * *
Має чудову різучість, при товстому тупії.
Лівий спуск плоский, так само як і увігнутий на традиційних залізках Deba bocho, зроблений для отримання гладенького зрізу.
Якісний і гарний зовні шматок філе, неможливо отримати з тупим лезом.
Якщо мова йде про професійну кухню, то тут також цінується ефективність.
Чим гостріша різальна крайка, тим менше залишається м'якоті на кістках.
Таким чином дорогий інструмент окупається раніше і через економне витрачання сировини.
Може так само використовуватися як досить міцний ніж і для інших завдань.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co., Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і більш плаский зліва.
Зведений практично "в нуль" з сумарним кутом близько 25 градусів, і співвідношенням два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я з приємною вагою, яке добре ляже в будь-яку руку.
Високоміцний деревно-полімерний композит, просочений під тиском усталювальними речовинами, що перешкоджають розбуханню і значно подовжують термін служби.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті отримується руків'я з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі добре підігнано, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношуватиметься, тому для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпаринок що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. | 
| Серія: | So серія для домашнього використання | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 160 мм | 
| Найширша частина залізка: | 48 мм | 
| Товщина тупія: | 2.7 мм | 
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 285 мм | 
| Вага: | 177 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 








 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
