Ваш кошик порожній!
Пропозиція для професіоналів, з рішенням основної проблеми японських ножів, зі схильністю до корозії.
Гігієнічність і стійкість до знаходження у вологому середовищі, із застосуванням сучасних технологій у виготовленні руків'я.
Семикутна ергономічна форма ручки з алюмінію і ABS пластику, з бездоганною підгонкою всіх елементів.
Відсутність зазорів забезпечує відповідність вимогам гігієни, виключаючи проникнення харчових соків в деталі руків'я.
Традиційна одностороння геометрія, найкраще пристосована для приготування страв японської кухні.
Ці ножі можна без остраху залишати мокрими, без ризику виникнення плям або пошкодження іржею ріжучої кромки.
1K-6 Daido Steel чудово зберігає гостроту, що надзвичайно важливо для приготування суші і сашимі.
Професійний невеликий наполовину топірець, для оброблення невеликої риби. * * * * * * * * ..
Середній спеціалізований ніж-топірець, для оброблення великої риби * * * * * * * * Рибні р..
Традиційний односторонній Слайсер * * * * * * * * Спеціальний ніж для делікатного нарізанн..
Високотехнологічний односторонній Слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом. * * * ..
Професійний овочевий скальпель, ось що з себе представляє ніж Usuba. Японська кухня, це кулінар..