Sharpening rod 9011 - Мусат для заточування та правки алмазний 250 мм 600 grit. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Кожному власнику якісних кухонних ножів, хочеться щоб вони весь час залишалися гострими.
Від цього часто залежить естетика і якість страв, адже тупими ножами, вкрай складно оперативно і красиво нарізати продукти.
Японські водні камені, або інша добротна точильна система, в цьому випадку будуть найкращим вибором для гарної заточки.
Якщо різальна крайка просто загорнулася в процесі експлуатації, можна обійтися її вирівнюванням.
Такий метод особливо характерний для європейських ножових виробів, переважна більшість яких з м'якої сталі.
На них постійно утворюються зам'яті ділянки, і мусатом вийде швидко відновити гостроту до прийнятної.
Цей спосіб використовується професійними кухарями багато разів протягом робочого дня.
Залізка виготовлені в Японії, відрізняються більшою твердістю гарту і не потребують щоденного коригування р. к.
Для їх правки, слід користуватися керамічними або алмазними мусатами, бо звичайний металевий пруток, бажаного результату не дає.
Компанія Seki Kanetsugu застосовує тільки нержавіючі сталі.
Через порівняно високі в'язкість та пластичність, такі залізка можна успішно підтримувати гострими, за допомогою дещо грубших шліфувальних інструментів.
Природно мова в не йде про зразкове заточування з поліруванням р. к. на рівні майстерні, а про легке й швидке відновлення та підтримання побутової гостроти.
Вистачить пари проходів по абразивній поверхні, і лезо знову буде добре різати.
Овальний перетин дає можливість регулювати зняття металу, застосовуючи різні боки залежно від потреби.
Якщо потрібен мінімальний вплив, необхідно використовувати вузьку грань.
Там, де необхідна ґрунтовніша правка, можна вести по ширшій частині, збільшуючи площу контакту з абразивом.
Технічні характеристики мусата: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Країна виробник: | Японія |
Зернистість: | Грубе зерно (Coarse) ≈ 600 |
Матеріал: | Нержавіюча сталь з алмазним напиленням |
Довжина стрижня: | 250 мм |
Перетин стрижня: | Овальний |
Матеріал руків'я: | Високотехнологічний полімерний матеріал |
Загальна довжина: | 375 мм |
Довжина руків'я: | 120 мм |
Вага: | 180 г |