Ваш кошик порожній!
Відомою проблемою традиційних японських ножів, є схильність сталі до іржавіння.
Безперечно, високовуглецева сталь, має більш агресивний різ, але для більшості недосвідчених користувачів, особливо мало знайомих з автентичними японськими ножами, задоволення від користування затьмарене появою плям на металі.
Цей недолік переможений сучасними нержавіючими сталями, які в значній мірі зберегли ріжучі якості і не потребують негайного протирання, після попадання у вологе середовище.
Стійкість залізка до іржі, необхідна і кухарям-сушистам, задіяним в харчовому виробництві.
В повній мірі цьому критерію відповідають чудові односторонні ножі з серії Tojiro MV з композитним больстером.
Стійкість до корозії, важлива і професіоналам і ентузіастам, які займаються приготуванням суші і сашимі в домашніх умовах.
Традиційний японський слайсер Yanagi ba.* * * * * * * *Спеціальний ніж для тонкого нарізання в один ..