Ваш кошик порожній!
Якісна заточка власними руками, це захоплюючий процес і корисна навичка для будь-якого власника хороших кухонних ножів, а особливо для професійного кухаря.
Це заняття вимагає часу на освоєння, хороших точильних брусків і звичайно ж знадобляться аксесуари, які допоможуть досягти результату що задовольняє.
Можна звернутися в наш сервіс із заточування і ремонту, проте якщо є бажання точити свої ножі самостійно, то настав час братись за формування необхідного набору.
Окрім головного, тобто японських водних каменів, варто мати підставку для закріплення абразиву під час роботи, камінь для вирівнювання і бажано нагура, більш дрібнозернистий, ніж робочий камінь.
Все це зібрано в відповідному розділі, і пропонується вашій увазі.
Предмети, що можливо здаються необов'язковими на перший погляд, мають чітке призначення.
Це частини ритуалу з Країни Висхідного Сонця, де багато будується з деталей, все по своєму важливо.
Утримання постійного кута при заточуванні ножів, надзвичайно важливе. Це залежить як від особис..
Надійна фіксація водних каменів під час роботи, безпосередньо впливає на результат. Навіть мала..
Для запобігання забрудненню поверхні водного каменю частинками знятого металу, здавна використовуєть..
Для запобігання забрудненню поверхні водного каменю частинками знятого металу, здавна вико..