Ваш кошик порожній!
Сталь сердечника в серії SAKON RYUGA, це виключно зносостійка високовуглецева SRS-15, загартована до екстремальної твердості HRC-64.
Ймовірно найкраща, на сьогоднішній день японська сталь для кухонних і кухарських ножів.
Молекулярна структура дорогих порошкових сплавів, здатна забезпечити чудові ріжучі властивості, тривале утримання гостроти, і нескладну подальшу заточку, що також важливо.
Для захисту внутрішнього твердого робочого шару, застосовуються накладки з нержавіючої SUS 405, з'єднані з серцевиною методом ковальського зварювання.
У зовнішній формі цих чудових ножів, майстри HOKIYAMA Cutlery, втілили всі риси притаманні західним кухонним залізкам, вищого класу.
А саме, трохи більшу товщину обуха, що надає більш приємне відчуття від інструменту в руці, і знайоме європейське руків'я, виточене з дуже міцноі та якісноі стабілізованоі деревини.
Це справжні витвори ножового мистецтва з Японії, зроблені під смаки і звички користувачів з Європи та США.
Зразком зручності і багатозадачності, ще в 20-му столітті, став сантоку з Японії.Напевно всі японськ..
Відмінний баланс можливостей і найбільша універсальність, основні риси ножа шеф-кухаря.Будь-які необ..
Малий ніж, інколи корисніше великого, коли потрібен спритний рух і необхідно зробити делікатну робот..