Ваш кошик порожній!
Лінійка продукції Narihira, з найдоступнішого цінового сегмента, особливо за мірками Японії.
Проте, до рівня виготовлення складно пред'явити обґрунтовані зауваження.
Ножі гострі, нормально тримають заточування, збалансовані та тонко зведені, що забезпечує зручність та хороші різальні якості.
Форма та інші елементи конструкції нагадують старшу марку Tojiro.
Допустима термообробка моделей з пластиковим руків'ям, тому вони підійдуть кухарям-початківцям.
Також серія Narihira, включає моделі з практичним руків'ям з корозієстійкої сталі 18-8 stainless steel.
Руків'я мають оксамитову неслизьку фактуру, не ковзають у руці, та не вимагають уважного звернення.
Залізка ножів Narihira тонко зведені, добре ріжуть, та впевнено протистоять корозії.
Серія включає всі популярні розміри лез, які виконують основні завдання для кухонних ножів.
- Петті 150 мм
- Сантоку 170 мм
- Шеф ніж 180 мм
- Ніж для хліба 215 мм
Ножі Narihira, виготовляються в Японії та Китаї, за технічними специфікаціями Fuji Cutlery.
Країна виготовлення вказується на вкладці — характеристики.
Сталь залізка — 4116 (X50CrMoV15)
Пакування — прозорий блістер
Китайський Цай Дао made in Japan Зроблений в Країні Вранішнього Сонця невеликий сікач. Не ..
Універсальний Petit knife з залізком 12 см. Популярний помічник. * * * * * * * * Petty, в ..
Всемогутній Utility knife 150 mm * * * * * * * * Прізвисько "Дамський догідник", походить ..
Шеф-ніж найменшої довжини. Проміжний універсал. * * * * * * * * Малий Western Gyuto 180 мм..
Шеф ніж, з класичною довжиною різальної крайки. * * * * * * * * Чудово поєднується з Petty..
Бюджетний варіант популярного в усьому світі середнього ножа "Три чесноти" м'ясо, риба, овочі. ..
Універсальний ножик "жіночий догідник", з широкими можливостями.Прізвисько виникло, завдяки звичці н..
Традиційний середній ніж "Три чесноти" для м'яса, риби та овочів.* * * * * * * *Класична японська фо..
Недорогий та практичний шеф ніж.* * * * * * * *Бюджетність у наразі не означає економію на матеріала..
Недорогий та практичний хлібний ніж (Bread knife).* * * * * * * *Спеціальний ніж для хліба та кондит..
Недорогий спеціалізований важкий ніж, для оброблення великої риби. * * * * * * * * Рибні р..
Традиційний односторонній слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом. * * * * * * * * Нез..