Glestain K Series 721TK - Ніж шеф кухаря з залізком 210 мм. Сталь 440. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Професійний Шеф ніж високого класу.
* * * * * * * *
Багаторічний досвід виготовлення та вдосконалення, втілені тут повною мірою.
Глибоке розуміння геометрії різу, зручності в роботі та потреб користувачів, головні особливості серії К.
Зважені форми, міцне руків'я зі сталевим хвостовиком, бездоганний рівень підгонки і якість матеріалів, гарантують вигідну угоду і задоволеність покупця.
Залізко:
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co., Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (Лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і плоский зліва.
Надзвичайно тонке зведення 70/30, тому підходить тільки правші.
Баланс в долоню.
Повнорозмірна ручка з приємною важкістю, що добре лягає в будь-яку руку.
Тильна частина може використовуватися як молоток для відбивання продуктів.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском речовинами, що стабілізують та перешкоджають розбуханню і матеріал служить дуже довго. Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками та довговічністю.
Всі деталі точно підігнані, що демонструє відмінну виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру без найменших шпарин, що впевнено витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, служитиме десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
| Серія: | Професійна К серія |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
| Кількість шарів: | Моносталь |
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 210 мм |
| Найширша частина залізка: | 45 мм |
| Товщина тупія: | 1.9 мм |
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
| Довжина руків'я: | 112 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 335 мм |
| Вага: | 250 г |
| Стерилізація: | Не можна |

















