Miyabi Isshin 2000 - Овочевий ніж зі сталі AUS8 з залізком 90 мм. Kanetsugu, Японія

Miyabi Isshin 2000 - Овочевий ніж зі сталі AUS8 з залізком 90 мм. Kanetsugu, Японія

Знижки для постійних покупців

Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko. 

Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії. 

Посилання для реєстрації >


Овочевий ножик з перевіреної AUS8, для найделікатніших завдань. 

Flag of Japan — Hinomaru

Доповнює ножі більшого розміру в будь-якому наборі

Порізати зелень, очистити картоплю або зробити карвінг, це його робота. 

Для цього годиться тільки маленький ніж, з залізком 9 або 12 см. 

Тільки надріз або прокол для шпигування, тільки розкрити молюска або розрізати виноградину. 

Тут чим менше, тим краще. 


Залізко: 

Тришаровий нержавіючий ламінат в обкладинках зі сталі SUS410 і серцевиною з більш твердої AUS8 (Aichi Steel). 

Ніж виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної обробки і високоточних верстатів з ЧПУ. 

Ріжуча серцевина має твердість 57HRC за шкалою Роквелла. 

Тупій, близько 1.5 мм в потовщенні, тоншаючий в бік кінчика. 

Симетричні європейські спуски. 


Руків'я: 

Мале руків'я зі зручною геометрією, нормально лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню. 

Виготовлене з Палісандра (Rose wood) з просоченням, що перешкоджає розбуханню та подовжує термін служби. 

Дерево приємніше на дотик і має живий шляхетний малюнок. 

Баланс в долоню. 


Слід зазначити, що ножі з руків'ям із дерева, попри якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах і стерилізацію, яка іноді є обов'язковою умовою роботи кафе і ресторанів. 

Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та запропоновані нами відмінні серії ножів Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з ручками з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію. 


Поради по догляду і зберіганню:


Дотримуючись цих нескладних настанов, власник матиме змогу насолоджуватись японським ножем багато років, адже якісно виготовлений виріб, розрахований на десятиліття вірної служби, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти. 



Технічні характеристики ножа:
Виробник:Seki Kanetsugu Knife Co.
Серія:Miyabi Isshin
Країна виробник:Японія
Сталь залізка:Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410
Кількість шарів:3 шари
Твердість сталі:≈ 57 HRC за шкалою Роквелла
Довжина залізка:90 мм
Найширша частина залізка:21 мм
Товщина тупія:1.5 мм
Тип заточки:Симетрична 50/50
Довжина руків'я:104 мм
Матеріал руків'я:Руків'я з палісандра з просоченням під тиском (Natural Rose wood)
Загальна довжина:195 мм
Вага:43 г
Стерилізація:Не можна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

До кінця Березня — Безкоштовна доставка Новою Поштою замовлень від 5 000 грн 👍

Усі покупці, які купили на суму 5000 грн., отримають безкоштовну доставку по Україні.
Послуга "Післяплата" оплачується покупцем.

  • Передивлялись: 18646
  • Модель: Miyabi Isshin 2000
  • Наявність: Є в наявності
  • 980.00 UAH
  • Без ПДВ: 980.00 UAH