Miyabi Isshin 2001 - Овочевий ніж петті зі сталі AUS8 з залізком 120 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Універсальний кухонний ножик зі сталі AUS 8
Petty, призначений для допоміжних завдань і нарізок.
Цінний додаток до великих Шефа або Сантоку.
Подрібнити зелень, зубчик часнику, зробити квітку з буряка або прокол для шпигування.
Для цього розумно користуватися маленьким Петті, з залізком 12 або 15 см.
Трапляється, що потрібен тільки гострий кінчик і все.
З цього, у відгуках власників, часто зустрічаються високі оцінки невеликих ножів.
Акцент тут, не на чищенні коренеплодів, коли існують овочечистки, а на маневровості та компактному розмірі залізка.
Найменший, і найбільший, є зазвичай найбільш уживаними.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат в обкладинках зі сталі SUS410 і серцевиною з більш твердої AUS8 (Aichi Steel).
Ніж виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної обробки і високоточних верстатів з ЧПУ.
Ріжучий шар має твердість 57HRC за шкалою Роквелла.
Тупій, близько 1.5 мм в потовщенні, тоншаючий в бік кінчика.
Симетричні європейські спуски.
Руків'я:
Мале руків'я зі зручною геометрією, нормально лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.
Виготовлене з Палісандра (Rose wood) з просоченням, що перешкоджає розбуханню та подовжує термін служби.
Дерево приємніше на дотик і має живий шляхетний малюнок.
Баланс в долоню.
Слід зазначити, що ножі з руків'ям із дерева, попри якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах і стерилізацію, яка іноді є обов'язковою умовою роботи кафе і ресторанів.
Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та подані в нашому асортименті серії ножів Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з ручками з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію.
Поради по догляду і зберіганню:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник матиме змогу насолоджуватись набором японських ножів багато років, адже якісно виготовлений виріб, зазвичай розрахований на десятиліття вірної служби.
Ми пропонуємо також повний сервіс з заточки.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | Miyabi Isshin |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410 |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 120 мм |
Найширша частина залізка: | 23 мм |
Товщина тупія: | 1.5 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 104 мм |
Матеріал руків'я: | Руків'я з палісандра з просоченням під тиском (Natural Rose wood) |
Загальна довжина: | 225 мм |
Вага: | 52 г |
Стерилізація: | Не можна |