Ваш кошик порожній!
Компанія Fujitora Industries, робить чудові ножі, пропонуючи дійсно величезний асортимент.
Головною відмінною рисою їх підходу до виробництва, є відточена технологія гарту.
"Золотий перетин" фахівцями фірми точно знайдено, і зафіксовано.
Взірцева повторюваність, у різних моделей з різних поставок, викликає повагу.
Через наш сервіс, пройшли без перебільшення сотні виробів цього виробника, і всюди спостерігалась передбачувана і схожа поведінка сталі при заточуванні.
Якби людина, яка взяла в руки цього "Шефа" що б погнути, зупинилася на мить раніше, вістря вдалося б повернути назад.
Оскільки було перейдено умовно прийнятну межу, початок вирівнювання двічі закінчувався відламаним кінчиком.
Стала необхідною трудомістка процедура опускання тупія.
В результаті вістря вийшло більш стійким до наступних спроб нецільового використання.
Слід зазначити, що власниця справжній професіонал, і користується ним акуратно.
Шкода заподіяна іншим необережним користувачем.
Здоровий глузд, напевно підказує, що колупати краще викруткою або відкривалкою.
Вони не зможуть різати, на відміну від якісного залізка, але легко впораються з кришками і тому подібними роботами.
Більшість пошкоджень японські кухонні ножі отримують від не завжди здорової цікавості.
Ми ж намагаємося допомагати в таких випадках, що б в кожній кухні був якісний і гострий ріжучий інструмент.
Натисніть на світлини для збільшення зображення