Ваш кошик порожній!
Прибув на ремонт з декількома ушкодженнями біля кінчика.
Кромка від виробника була досить грубою, а підводи широкими.
Відколи видалені повністю, а кромка відполірована до бритвеної гостроти.
Заданий виробником кут, не має сенсу сильно зменшувати за одну заточку.
Це призведе до зняття великої кількості металу, що зменшує ресурс залізка.
З цієї причини кут було змінено всього на пів градуса на кожен бік.
При подальшому заточуванні, його слід ще потроху збільшувати, бо в різучості на зразок кухонних ножів, у кишенькового складня немае потреби.
Необхідна краща стійкість, що забезпечується приблизно 40 градусами в сумі.
Як наслідок підводи стануть не такими помітними, а побутова якість різу залишиться доброю, для всіх повсякденних завдань.
Ножик знову тішить власника.
Натисніть на світлини для збільшення зображення