PRO-J 6009 - Слайсер зі сталі VG10 з залізком 210 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Спеціалізований ніж для тонкої нарізки
 
 
Завдяки вузькій формі та кованому візерунку, прилипання набагато менше, аніж при роботі наприклад "Шефом".
Достатня довжина, яка дозволяє для гладкого і красивого зрізу, обійтися одним рухом, що принципово для сервірування і смаку деяких страв східної кухні.
Будова залізка Суджіхікі (Sujihiki) — полегшує нарізання, й отримання рівних і естетичних скибочок.
Зведення майже "в нуль", з ледь помітним підведенням до різальної крайки.
Гострий кінчик, допоможе дістатися у важкодоступні місця з хірургічною точністю.
Тришаровий викуваний пакет, в обкладинках з корозійностійкої SUS410 і серцевиною з термообробленої ножової сталі VG-10.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, з залученням ручної праці, і високоточних верстатів ЧПУ.
Кріогенний гарт при температурі -70 °C, для максимального поліпшення характеристик зносостійкості.
Сердечник загартований до 60 HRC.
Двосторонні європейські спуски від середини.
Веретеноподібне повнорозмірне руків'я, з твердої стабілізованої деревини (Laminated strengthened wood) просоченої смолою під великим тиском, для перешкоджання розбуханню, через що накладки дуже довговічні.
Комфортно лягає в жіночу руку, і у велику чоловічу долоню.
Точна підгонка деталей — показник технологічності виробництва і відповідності гігієнічним стандартам.
Дерево — теплий матеріал, з гідними експлуатаційними властивостями й тривалим терміном служби.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, дерев'яне руків'я буде зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, та для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, ручки з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів й здатні витримувати стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає виключно позитивні емоції, використовуючи зібраний набір.
Ретельно зроблена річ, при дбайливому поводженні, прослужить десятиліття, потребуючи раз на декілька місяців, в планового заточування.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | PRO·J Коване залізко | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча ZA-18 в обкладках з 420 J2 | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 210 мм | 
| Найширша частина залізка: | 35 мм | 
| Товщина тупія: | 2 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 125 мм | 
| Матеріал руків'я: | ЕКО деревина з просоченням під тиском | 
| Загальна довжина: | 340 мм | 
| Вага: | 193 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
