Glestain K Series 420TK - Японський ніж м'ясника. Сталь 440. Залізко 190 мм. Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Професійний ніж Garasuki для оброблення м'яса, риби або птиці.
* * * * * * * *
Більше стандартного Honesuki, по ширині і довжині залізка.
Виглядає як "старший брат" традиційного ножа для оброблення курки.
Має відчутну масу й міць, та нагадує скоріше Деба.
Універсальний в якості обробного, але все-таки, це спеціалізоване залізко.
Їм можна перерізати тонкі риб'ячі та м'які пташині кісточки, отримуючи філе, але з кістками великої рогатої худоби звичайно не варто чинити таких дій, уникаючи прямого контакту.
Третій або четвертий номер в грамотно укомплектованому наборі, після кількох універсалів з різною довжиною.
При цільовій експлуатації, здатний місяцями обходитися без правки.
Баланс впевнено в долоню, попри масивну передню частину.
Нержавіюча Aichi ACUTO440 High-carbon steel з кріогенним загартуванням, для максимального покращення робочих властивостей.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Honma Science Co. Ltd., із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 58-59 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск з виїмками, що зменшують прилипання з правого боку і більш плаский зліва.
Зведений практично "в нуль" з сумарним кутом близько 25 градусів, і співвідношенням два до одного (70/30), тому підходить тільки правші.
Повнорозмірне руків'я з приємною вагою, яке добре ляже в будь-яку руку.
Тильна сторона зі сталевим навершям, може використовуватися як молоток для відбивання продуктів.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском стабілізуючими речовинами, що перешкоджають розбуханню і значно подовжують термін служби.
Збирається вручну, з посадкою на потужні заклепки та проклеюванням.
В результаті виходять накладки з теплого на дотик дерева, з чудовими експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Всі деталі добре підігнано, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Варто враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношуватиметься, тому для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпаринок що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій комплект.
Добротна річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | GLESTAIN / Honma Science Co. Ltd. |
| Серія: | Професійна К серія |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | ACUTO440 (Aichi Steel) нержавіюча високовуглецева сталь з кріогенною обробкою |
| Кількість шарів: | Моносталь |
| Твердість сталі: | ≈ 58-59 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 190 мм |
| Найширша частина залізка: | 50 мм |
| Товщина тупія: | 3.0 мм |
| Тип заточки: | Асиметрична 70/30 |
| Довжина руків'я: | 112 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 315 мм |
| Вага: | 280 г |
| Стерилізація: | Не можна |

















