Tojiro Classic F-799 — Овочевий ніж, 3 шари, сталь VG 10, залізко 70 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Спеціальний ніж-гачок Paring з залізком 7см.
* * * * * * * *
Малий та моторний розмір.
Ніж для овочів, в тому числі карвінга, тобто вирізання прикрас з овочів.
Незамінний для делікатних робіт з прикрашання страв.
Може бути використаний для чищення овочів, також ми рекомендуємо для чищення цей ніж-овочечистку.
Баланс залізка в долоню.
Такий ніж, яскравий приклад спеціалізованого, тому в наборі професіонала займатиме не перше або друге місце за важливістю, але в своїй спеціалазаціі буде незамінним.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі, під час обробки.
Твердість ріжучого шару 60HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я невелике, як і має бути в універсального ножа.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання, керованість та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластика, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
| Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
| Кількість шарів: | 3 шари |
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 70 мм |
| Найширша частина залізка: | 19 мм |
| Товщина тупія: | 1.5 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 105 мм |
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
| Загальна довжина: | 195 мм |
| Вага: | 55 г |
| Стерилізація: | Не можна |














