PRO-J 6003 - Ніж сантоку зі сталі VG10 з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Три чесноти — м'ясо, овочі, риба
Поняття елітного японського ножа, включає дві головних якості:
Легке розрізання навіть складних для нарізання продуктів, наприклад м'якого рибного філе, свіжих томатів, пишної випічки і т.д.
Друга властивість — наскільки довго крайка зберігає гостроту при нормальних умовах експлуатації (нецільове застосування не враховується).
Серія PRO-J відповідає цим критеріям повною мірою.
Сантоку — одна з універсальних східних форм, заслужено популярних на заході.
Ці залізка в змозі впоратись практично з усіма повсякденними завданнями.
Можна безпомилково радити ніж Santoku, як найбільш різноплановий із середніми розмірами.
Тришаровий кований пакет, в обкладинках з корозійностійкої SUS410 і серцевиною з термообробленої ножової сталі VG-10.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, з залученням ручної праці та високоточних верстатів ЧПУ.
З кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих характеристик.
Різальний шар загартований до 60 HRC.
Двосторонні європейські спуски від середини.
Веретеноподібне повнорозмірне руків'я, з твердого стабілізованого дерева (Laminated strengthened wood) просоченого смолою під великим тиском, що перешкоджає розбухання і накладки дуже довговічні.
Зручно лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.
Точна підгонка деталей — показник технологічності виробництва і відповідності гігієнічним стандартам.
Дерево, є теплим матеріалом, з необхідними експлуатаційними якостями й довговічністю.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру без найменших шпарин, що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Ретельно зроблена річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи раз на декілька місяців, планового відновлення заточки.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | PRO·J Коване залізко |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча ZA-18 в обкладках з 420 J2 |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 170 мм |
Найширша частина залізка: | 45 мм |
Товщина тупія: | 2 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 125 мм |
Матеріал руків'я: | ЕКО деревина з просоченням під тиском |
Загальна довжина: | 300 мм |
Вага: | 202 г |
Стерилізація: | Не можна |