PRO-J 6003 - Ніж сантоку зі сталі VG10 з залізком 170 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Три чесноти — м'ясо, овочі, риба

Поняття елітного японського ножа, включає дві головних якості:
Легке розрізання навіть складних для нарізання продуктів, наприклад м'якого рибного філе, свіжих томатів, пишної випічки і т.д.
Друга властивість — наскільки довго крайка зберігає гостроту при нормальних умовах експлуатації (нецільове застосування не враховується).
Серія PRO-J відповідає цим критеріям повною мірою.
Сантоку — одна з універсальних східних форм, заслужено популярних на заході.
Ці залізка в змозі впоратись практично з усіма повсякденними завданнями.
Можна безпомилково радити ніж Santoku, як найбільш різноплановий із середніми розмірами.
Тришаровий кований пакет, в обкладинках з корозійностійкої SUS410 і серцевиною з термообробленої ножової сталі VG-10.
Виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, з залученням ручної праці та високоточних верстатів ЧПУ.
З кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих характеристик.
Різальний шар загартований до 60 HRC.
Двосторонні європейські спуски від середини.
Веретеноподібне повнорозмірне руків'я, з твердого стабілізованого дерева (Laminated strengthened wood) просоченого смолою під великим тиском, що перешкоджає розбухання і накладки дуже довговічні.
Зручно лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.
Точна підгонка деталей — показник технологічності виробництва і відповідності гігієнічним стандартам.
Дерево, є теплим матеріалом, з необхідними експлуатаційними якостями й довговічністю.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, руків'я з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру без найменших шпарин, що витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Ретельно зроблена річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи раз на декілька місяців, планового відновлення заточки.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | PRO·J Коване залізко | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча ZA-18 в обкладках з 420 J2 | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 170 мм | 
| Найширша частина залізка: | 45 мм | 
| Товщина тупія: | 2 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 125 мм | 
| Матеріал руків'я: | ЕКО деревина з просоченням під тиском | 
| Загальна довжина: | 300 мм | 
| Вага: | 202 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
