Japanese HOCHO 4022 - Ніж Янагіба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія

Japanese HOCHO 4022 - Ніж Янагіба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія

Знижки для постійних покупців

Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko. 

Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії. 

Посилання для реєстрації >


Традиційний односторонній слайсер. 

* * * * * * * * 

Спеціальний ніж для делікатного нарізання одним рухом. 

Янагіба справжній чемпіон з нарізки для приготування багатьох страв східної кухні. 

Так, як можна відрізати цим ножем, не вийде різати класичним шефом (gyuto). 

Вся справа в геометрії, що залишилась незмінною по сьогодні з давніх часів. 

Така форма дозволяє зменшити прилипання наприклад філе сирої риби, а янагіба, призначений в основному для японського сашимі. 

Для звичайного домашнього користування він повністю придатний, потрібно просто звикнути, а ось в своїй спеціалізації його важко перевершити. 


У нашому інтернет-магазині, пропонується достатньо варіантів Yanagi ba з вуглецевої і нержавіючої сталей. 

Вироби відомих ножових виробників, що продаються у нас, вже отримали багато схвальних відгуків у користувачів, серед яких багато професійних кухарів. 

Першочергово варто звертати увагу на довжину залізка Yanagiba, як на ключовий параметр. 


Спуски асиметричні, розраховані на правшу. Правий виступаючий, приблизно від середини, зліва трохи увігнутий. 

Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей. 

Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ. 

Твердість 57 HRC. 


Тонке повнорозмірне руків'я, з овальним перетином. 

Високоміцний харчовий полімер, з неслизькою фактурою, тактильно повторює дерев'яну поверхню. 

Больстер з 18-8 Stainless steel. 

Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу культуру виробництва і відповідність гігієнічним вимогам. 

Збірка виключно міцна, з розрахунком на комерційне застосування. 


Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:


Дотримуючись цих нескладних настанов, власник буде насолоджуватися набором японських ножів багато років, адже якісно виготовлена річ розрахована на десятиліття вірної служби. 

Ми пропонуємо також повний сервіс щодо подальшого обслуговування та заточування.



Технічні характеристики ножа:
Виробник:Seki Kanetsugu Knife Co.
Серія:Japanese HOCHO: Plastic Handle
Країна виробник:Японія
Сталь залізка:Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C
Кількість шарів:Моносталь
Твердість сталі:≈ 57 HRC за шкалою Роквелла
Довжина залізка:240 мм
Найширша частина залізка:31 мм
Товщина тупія:2.5 мм
Тип заточки:Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий
Довжина руків'я:136 мм
Матеріал руків'я:Високотехнологічний полімерний матеріал з фактурою деревини
Загальна довжина:382 мм
Вага:178 г
Стерилізація:Не можна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

До кінця Березня — Безкоштовна доставка Новою Поштою замовлень від 5 000 грн 👍

Усі покупці, які купили на суму 5000 грн., отримають безкоштовну доставку по Україні.
Послуга "Післяплата" оплачується покупцем.

  • Передивлялись: 10079
  • Модель: Japanese HOCHO 4022
  • Наявність: Є в наявності
  • 2490.00 UAH
  • Без ПДВ: 2490.00 UAH