Tojiro DP F-502 — Ніж Накірі, 3 шари, сталь VG 10, залізко 165 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж для різноманітної шинкування. Переважно для овочів.
* * * * * * * *
Стане в нагоді тим, хто часто ріже овочі.
Це може бути як професійний кухар, так і поціновувач салатів, особливо в сезон.
У шинкуванні з Nakiri мало хто звівняється, і позмагатись може тільки Chinese Cleaver, але цей монстр шинкування ймовірно виявиться важкуватий для жіночих рук.
За вагою Накірі виграє у Цай Дао, тому повинен зайняти гідне місце в правильному наборі японських кухонних ножів.
Східна форма, в повністю адаптованому для європейців виконанні.
Передній кут навмисно не заточений, для постійного контакту одним кінцем клинка з дошкою.
Важливо відзначити, що це не топірець, та не призначений для грубих робіт.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Ножі Tojiro, виготовляють в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, є засновником та власником бренду.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять продукцію компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість.
Зведення традиційно тонке, тому ніж здатен різати дуже довго, завдячуючи також геометрії спусків.
Комфортне повнорозмірне руків'я.
Більшість власників відзначають зручність форми, і для великої чоловічої долоні і для маленької жіночої руки.
Перетин прямокутний, з заокругленими гранями, що дає і відмінне утримання, і контроль положення залізка, при будь-яких роботах.
Матеріал Pakka wood, теплий, довговічний і приємний на дотик.
Це композит з деревини і пластика, просочений під тиском спеціальною речовиною.
Подібна обробка виключає намокання та розбухання, високо гігієнічна, не має запаху і безпечна для контакту з їжею.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry |
Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках |
Кількість шарів: | 3 шари |
Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 165 мм |
Найширша частина залізка: | 45 мм |
Товщина тупія: | 1.8 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 120 мм |
Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood |
Загальна довжина: | 298 мм |
Вага: | 195 г |
Стерилізація: | Не можна |