PRO-M 7008 - Ніж для м'яса з MoV сталі з залізком 150 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж для обвалювання й жилування сирого м'яса, а також оброблення риби
Honesuki нагадує малий Деба, тому відмінно впорається.
Boning - означає відділення м'якоті від кістки.
Фахівці навіть намагаються уникати зайвого контакту з обробною дошкою під час роботи, і це правильно.
Тоді проміжок між заточуванням, може досягти пів року, при щоденному використанні.
Обух і кінчик міцні, й розраховані на важкі умови.
Повноцінний набір без нього неможливий тому, що тонкі Сантоку або Gyuto, не призначені для обвалювання.
Молібденова нержавіюча 1K6 Daido High-carbon steel з кріогенною термообробкою при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість загартування 57 HRC.
Спуск праворуч від 1/3, зліва плоский.
Одностороння геометрія додає стійкості різальній крайці та полегшує подальшу правку.
Повнорозмірне ергономічне руків'я, що зручно лягає і в жіночу руку та у велику чоловічу долоню.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском спеціальним складом.
Така обробка деревини, перешкоджає розбуханню у вологому середовищі, і продовжує термін служби.
Дерево — теплий матеріал, з перевіреними експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи зібраний комплект.
Добротний інструмент, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи всього пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | PRO·M |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 145 мм |
Найширша частина залізка: | 40 мм |
Товщина тупія: | 2.2 мм |
Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск від 1/3, зліва плаский |
Довжина руків'я: | 120 мм |
Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина |
Загальна довжина: | 273 мм |
Вага: | 152 г |
Стерилізація: | Не можна |