PRO-M 7008 - Ніж для м'яса з MoV сталі з залізком 150 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж для обвалювання й жилування сирого м'яса, а також оброблення риби

Honesuki нагадує малий Деба, тому відмінно впорається.
Boning - означає відділення м'якоті від кістки.
Фахівці навіть намагаються уникати зайвого контакту з обробною дошкою під час роботи, і це правильно.
Тоді проміжок між заточуванням, може досягти пів року, при щоденному використанні.
Обух і кінчик міцні, й розраховані на важкі умови.
Повноцінний набір без нього неможливий тому, що тонкі Сантоку або Gyuto, не призначені для обвалювання.
Молібденова нержавіюча 1K6 Daido High-carbon steel з кріогенною термообробкою при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість загартування 57 HRC.
Спуск праворуч від 1/3, зліва плоский.
Одностороння геометрія додає стійкості різальній крайці та полегшує подальшу правку.
Повнорозмірне ергономічне руків'я, що зручно лягає і в жіночу руку та у велику чоловічу долоню.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском спеціальним складом.
Така обробка деревини, перешкоджає розбуханню у вологому середовищі, і продовжує термін служби.
Дерево — теплий матеріал, з перевіреними експлуатаційними характеристиками й довговічністю.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи зібраний комплект.
Добротний інструмент, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи всього пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | PRO·M |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
| Кількість шарів: | Моносталь |
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 145 мм |
| Найширша частина залізка: | 40 мм |
| Товщина тупія: | 2.2 мм |
| Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск від 1/3, зліва плаский |
| Довжина руків'я: | 120 мм |
| Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина |
| Загальна довжина: | 273 мм |
| Вага: | 152 г |
| Стерилізація: | Не можна |














