PRO-M 7002 - Універсальний ніж з MoV сталі з залізком 150 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Корисний універсальний ніж, з відомої серії Kanetsugu PRO M
✓ Може майже все, і напевно стане улюбленцем.
✓ Гармонійне залізко, і руків'я з больстером.
✓ Добротні комплектуючі, та прецизійна точність виконання — риси, що вирізняють японські кухонні ножі.
Молібденова нержавіюча сталь 1K-6 Daido High-carbon, з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість залізка 57 HRC.
Конвексний (випнутий) спуск справа і плоский зліва.
Традиційно тонке зведення, й заточка 50-50. Знаменита "конвексність" відноситься тільки до правого спуску, а не до крайки.
Руків'я для забезпечення нормального балансу невелике, з ергономічною геометрією.
Зручно лягає в жіночу руку, і нормально в чоловічу долоню.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням смолою під тиском.
Така обробка перешкоджає розбухання, і накладки прослужать багато років.
Дерево — тепле на дотик, а просочування покращує експлуатаційні характеристики та довговічність.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
При митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Seki Kane Tsugu PRO-S.
Відмінна риса цих ножів, ручки з шорсткого матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів і витримують стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи зібраний набір.
Якісний інструмент, при шанобливому ставленні, відслужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового сервісу.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | PRO·M |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 150 мм |
Найширша частина залізка: | 30 мм |
Товщина тупія: | 1.5 мм |
Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
Довжина руків'я: | 98 мм |
Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина |
Загальна довжина: | 258 мм |
Вага: | 76 г |
Стерилізація: | Не можна |