PRO-M 7006 - Професійний Шеф з MoV сталі з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж для вимогливого фахівця, який добре розуміє "Що Почому" і прагне отримати максимальний профіт, з мінімальними витратами.

Такий розмір, для домашньої кухні може здатися надмірним, проте зручність роботи з великим залізком, можна порівняти з відчуттям польоту.
Вибір подібного формату, в будь-якому випадку свідомий, а майбутній господар підходить до нього знаючи, чого хоче.
Ми прагнемо запропонувати максимум професіоналам, а на додаток ще й подальшу підтримку та накопичувальні знижки.
Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для поліпшення робочих якостей.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск справа і плаский зліва.
Виключно тонке зведення, та симетрична різальна крайка.
Знаменита "конвексних" стосується правого спуску, а не крайки.
Правка на водних каменях, робиться без проблем.
Баланс по центру, відразу за больстером.
Повнорозмірне ергономічне руків'я, яке добре лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском спеціальним складом, що перешкоджає розбухання і накладки служать дуже довго.
Дерево — теплий матеріал, з перевіреними експлуатаційними характеристиками та довговічністю.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих моделей — руків'я з не слизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів, що здатні витримувати стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Уміло виготовлений ніж, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | PRO·M |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
| Кількість шарів: | Моносталь |
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 240 мм |
| Найширша частина залізка: | 48 мм |
| Товщина тупія: | 2 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 120 мм |
| Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина |
| Загальна довжина: | 372 мм |
| Стерилізація: | Не можна |














