PRO-M 7009 - Ніж слайсер з MoV сталі з залізком 240 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Класичний слайсер — Sujihiki

Нарізати, доводиться найчастіше, і призначений для цього ніж, відіграє важливу роль, в хорошому наборі.
Завдяки вузькому залізку, до нього менше прилипають м'ясо, або рибне філе, що нарізається, а достатня довжина дозволить відрізати витончені скибочки одним рухом.
Робота по приготованих продуктах гострим інструментом — ключова навичка кулінарної майстерності та просто приємне заняття.
Сервірування страв та естетика подачі, безпосередньо залежать від краси нарізки.
Залізко — Молібденова нержавіюча 1K6 Daido High-carbon steel з кріогенною термообробкою при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих властивостей.
Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість загартування 57 HRC.
Конвексний (лінзоподібний) спуск справа і плоский зліва.
Виключно тонке і симетричне зведення.
Знаменита "конвексність" стосується правого спуску, а не крайки.
Жодних складнощів, з подальшою правкою на водних каменях, або за допомогою точильної системи немає.
Повнорозмірне ергономічне руків'я, що зручно лягає і в жіночу руку, і у велику чоловічу долоню.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском спеціальними природними речовинами, що перешкоджають розбуханню і накладки служать дуже довго.
Дерево — теплий матеріал, зі зразковими експлуатаційними характеристиками та довговічністю.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих моделей — ручки з не слизької матової сталі, або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, що здатні витримувати стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження та догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись зібраними набором.
Ретельно виготовлена річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | PRO·M | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 240 мм | 
| Найширша частина залізка: | 37 мм | 
| Товщина тупія: | 2 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина | 
| Загальна довжина: | 368 мм | 
| Вага: | 160 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
