PRO-M 7004 - Шеф ніж з MoV сталі з залізком 180 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Малий Шеф ніж — основний конкурент Сантоку

Вибір форми в цьому випадку, швидше справа смаку, тому що параметри залізка дуже схожі.
Довжина в 18 см, насилу підходить для більшості кухарських технік, але для домашніх кухонних завдань цілком прийнятна.
Ще й для роботи не потрібні великі кухонні дошки, а для зберігання багато місця.
Професіоналу знадобиться в ролі проміжного, спритного ножа, середнього розміру.
Залізко — Молібденова нержавіюча 1K6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального поліпшення робочих характеристик.
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd, із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість гарту — 57 HRC.
Конвексний (Лінзоподібний) спуск справа і плоский зліва.
Виключно тонке і симетричне зведення.
Знаменита "конвексних", стосується правого спуску, а не різальної крайки.
Повнорозмірне ергономічне руків'я, що зручно лягає і в жіночу руку, і у велику чоловічу долоню.
Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском спеціальними природними речовинами, що перешкоджають розбуханню і накладки служать дуже довго.
Дерево — теплий матеріал, з перевіреними експлуатаційними характеристиками та довговічністю.
Больстер з 18-8 Stainless steel.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де обробка може бути обов'язковою умовою, а так само іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих моделей — ручки з не слизької матової сталі, або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин, що здатні витримувати стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження та догляду:
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, користуючись зібраними набором.
Ретельно виготовлена річ, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
| Серія: | PRO·M |
| Країна виробник: | Японія |
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
| Кількість шарів: | Моносталь |
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
| Довжина залізка: | 180 мм |
| Найширша частина залізка: | 39 мм |
| Товщина тупія: | 2 мм |
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 |
| Довжина руків'я: | 120 мм |
| Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина |
| Загальна довжина: | 308 мм |
| Вага: | 146 г |
| Стерилізація: | Не можна |














