PRO-M 7001 - Овочевий ніж з MoV сталі з залізком 130 мм. Kanetsugu, Японія
Натисніть для перегляду
  Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Маленький ніж з серії, відомої широкому колу користувачів, які гідно оцінили японську якість. 

PRO-M — це вже не спроба догодити європейцям звичними формами. 
У конструкції відбито чітке бачення інженерів фірми, що мають являти собою досконалі кухонні ножі. 
Тут зібрано досвід кількох поколінь майстрів, випробувань, і зворотного зв'язку з покупцями. 
Ми не бачимо візерунків дамаської сталі, але ці залізка красиві. 
Вивірені з інженерної точки зору, чудово ріжуть, і надійно відпрацюють протягом багатьох років. 
Творці орієнтувалися на людей, які розбираються в головних ножових якостях і здатні цінувати хороші речі. 
Таким господарям, малий Петті, від чудової марки Seki Kane Tsugu, стане вірним помічником. 
Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенною обробкою при температурі -70 °C, для максимального поліпшення міцності. 
Зроблено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd із застосуванням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ. 
Твердість 57 HRC. 
Конвексний (випнутий) спуск справа і плаский зліва. 
Традиційно тонке зведення, заточка симетрична — 50/50. 
Знаменита "конвексність" стосується тільки правого спуску, а не крайки. 
Руків'я невелике, з ергономічною геометрією, виготовлене з високоміцного деревно-полімерного композиту. 
Просочення смолою під тиском, перешкоджає розбуханню і продовжує термін служби. 
Зручно лягає в жіночу руку, і прийнятно в велику чоловічу долоню. 
Стабілізоване дерево — теплий матеріал, з чудовими експлуатаційними властивостями й довговічністю. 
Больстер з 18-8 Stainless steel. 
Деталі бездоганно підігнані, що демонструє зразкову виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни. 
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, деревина швидше зношується. 
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка є обов'язковою умовою, а також іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color, та Kanetsugu PRO-S. 
Відмінна риса цих серій, ручки з неслизького матового металу або високотехнологічного полімеру, без найменших зазорів і здатні витримувати стерилізацію. 
Дотримуючись цих нескладних правил, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір. 
Фірмовий інструмент, при уважному ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи нечастого планового сервісу. 
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | PRO·M | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 130 мм | 
| Найширша частина залізка: | 29 мм | 
| Товщина тупія: | 1.5 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 98 мм | 
| Матеріал руків'я: | Чорна ламінована підсилена деревина | 
| Загальна довжина: | 233 мм | 
| Вага: | 70 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
